Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Drámai vallomást tett Selena Gomez

A tinik bálványa évekig fontolgatta az öngyilkosságot.

Selena Gomez a minap a Rolling Stone-nak beszélt arról, éveken át fontolgatta, hogy véget vét az életének. Az énekesnőnél korábban bipoláris zavart és lupuszt diagnosztizáltak. Utóbbi miatt kemoterápiát kapott, ami miatt visszavonult a nyilvánosságtól, a helyzeten viszont nem segített, hogy az emberek arról értekeztek az interneten, biztosan elvonón van. 2017-ben a betegsége miatt veseátültetésre is szüksége volt, legjobb barátnője, Francia Raisa volt a donorja.

– Azt hiszem, a húszas éveim kezdetén kezdett igazán sötét lenni, amikor úgy éreztem, hogy nem tudom irányítani az érzéseimet, akár nagyon jók, akár nagyon rosszak – mondta a lapnak Gomez, aki ekkoriban mániákus állapotok és hosszas depressziós időszakok között ingadozott. Volt, hogy heteket töltött az ágyában fekve, elszigetelve magát a szeretteitől.

– Azt gondoltam, a világ jobb hely lesz, ha nem leszek itt – fűzte hozzá.

Gomez végül gyógyszereket kapott a mentális betegségére, mostanra pedig úgy érzi, eljutott arra a pontra, hogy másoknak is képes segíteni, akik hozzá hasonló gondokkal küszködnek.

Ugyanebben az interjúban mesélt arról is, hogy a bipoláris zavarára szedett gyógyszerek miatt valószínűleg nem lehet természetes úton gyereke.