Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Drámai vallomást tett Selena Gomez

A tinik bálványa évekig fontolgatta az öngyilkosságot.

Selena Gomez a minap a Rolling Stone-nak beszélt arról, éveken át fontolgatta, hogy véget vét az életének. Az énekesnőnél korábban bipoláris zavart és lupuszt diagnosztizáltak. Utóbbi miatt kemoterápiát kapott, ami miatt visszavonult a nyilvánosságtól, a helyzeten viszont nem segített, hogy az emberek arról értekeztek az interneten, biztosan elvonón van. 2017-ben a betegsége miatt veseátültetésre is szüksége volt, legjobb barátnője, Francia Raisa volt a donorja.

– Azt hiszem, a húszas éveim kezdetén kezdett igazán sötét lenni, amikor úgy éreztem, hogy nem tudom irányítani az érzéseimet, akár nagyon jók, akár nagyon rosszak – mondta a lapnak Gomez, aki ekkoriban mániákus állapotok és hosszas depressziós időszakok között ingadozott. Volt, hogy heteket töltött az ágyában fekve, elszigetelve magát a szeretteitől.

– Azt gondoltam, a világ jobb hely lesz, ha nem leszek itt – fűzte hozzá.

Gomez végül gyógyszereket kapott a mentális betegségére, mostanra pedig úgy érzi, eljutott arra a pontra, hogy másoknak is képes segíteni, akik hozzá hasonló gondokkal küszködnek.

Ugyanebben az interjúban mesélt arról is, hogy a bipoláris zavarára szedett gyógyszerek miatt valószínűleg nem lehet természetes úton gyereke.