Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Az Egyesült Államok déli államaiban halálos áldozata is van a szerdai viharoknak

Halálos áldozata és több sérültje van az USA déli államait szerdán elért viharoknak, több helyütt villámáradások miatt adtak ki riasztást.

Mississippi államban egy ember meghalt, továbbá több épület összeomlott a viharokban, amelyek már kedden is okoztak károkat.
A Louisiana állambeli Slidell-ben a hatóságok szerint tíz ember vittek kórházba. A rendőrség közölte, hogy a New Orleans közeli településen többeket kellett kimenekíteni az esőzések miatt kialakult áradásból, de veszélyt jelentettek a kidőlő fák és leszakadó villanyvezetékek is.
Louisiana állam tucatnyi iskolakörzetében szünetelt a tanítást, az állam két nagy egyetemén internetes oktatásra tértek át a szélsőséges időjárás miatt. New Orleans városára kevesebb, mint 10 óra alatt több mint 150 milliméter eső zúdult, míg Laplace településen csaknem 300 milliméter esett.
Texas keleti részén a nagy mennyiségű víz egy települést szárazföldön megközelíthetetlenné tett. Kirbyville területén többeket kellett a vízből kimenteni. A villámárvizek otthonokban és üzletekben tettek károkat. Houston közelében tornádó is kialakult.
Nyugat-Virginia és Ohio államok egyes részeire áradásokat okozó esőt és viharokat jeleztek csütörtökre a meteorológusok. (MTI)