Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gianni Annoni, a Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny zsűritagja: Példaképek ők, akik legyőzik önmagukat

A szépség akadálymentes és utat tőr, sőt mutat akkor is, ha történetesen két keréken gurul a színpadra.

Ahogy számos belső erény, úgy a szépség sem ismer korlátokat, vagy ha ismert is, ma már biztosan nem. Ennek a tézisnek ékes bizonyítékaként is szolgálhat Kazány Tibor kezdeményezése a Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségverseny, amit először 2012-ben rendezett meg. Öt év szünet után jövő év elején újra a színpadon láthatjuk majd a legszebb hölgyeket, akik nem „csupán” gyönyörűek, de jó példát mutatnak az egész világnak, bátorságból, kitartásból és életigenlésből is. De hogy kerül a képbe Gubik Petra, Peller Anna és Gianni Annoni? Erre a kérdésre Petra és Gianni maguk adják meg a választ a Trimedio News hírportálnak.

DSC 5225 1
Idén is rengetegen jelentkeztek a versenyre Fotó: Trimedio News

Tapintható az erejük

A sztárszakács-műsorvezető gondolkodás nélkül mondott igent a megtisztelő feladatra, vagyis örömmel vállalta, hogy zsűrizzen a 2024. február 2-án, 18 órai kezdéssel a Larus rendezvényközpontban ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Miss Spinner Nemzetközi Kerekesszékes Szépségversenyen.
A szépség számomra egy abszolút fogalom és nincs olyan, hogy valaki ebben a tekintetben hátrányban van bárkivel szemben. A kerekes székes hölgyek esetében pedig szinte tapintható az az erő, amivel szembenéztek az élet adta nehézségükkel. A szépségverseny résztvevői egytől egyig csodálatos emberek, aki éppen úgy szeretik, rajongják az életet, mint az egészséges társaik. Példaképek ők, akik szembenéznek a mindennapi gondokkal és legyőzik azokat, sőt önmagukat is. Szeretik és elfogadják önmagukat, és nem állítja meg őket egy kerekesszék. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek a ezen a fontos eseményen” – mondta lapunknak Gianni Annoni.

gianni
Gianni számára hatalmas megtiszteltetés, hogy részt vehet az eseményen Fotó: TV2

Fontos üzenetet hordoz az esemény

Gubik Petra szintén első szóra igent mondott a felkérésre, hiszen nem csak maga a kezdeményezés kedves a szívének, de jól ismeri a fő szervező munkásságát is, amit nagyra becsül.
Amikor Kazany Tibor felhívott, már az első mondatok után tudtam, hogy igent mondok a felkérésre. Tibort régóta ismerem és tisztelem, becsülöm a tevékenységét. Ez a szépségverseny a nemes és előrehaladott gondolkodás és a korlátok nélküliség kifejezése. Azt üzeni, hogy a szépség nincs futó lábakhoz, vagy éppen kerekesszékhez kötve. És ez nagyon fontos üzenet a mai kor emberének” – fogalmazott a színésznő.

gubikpetra
Gubik Petra azonnal igent mondott a felkérésre Fotó: TV2