Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rékasi Zsigmond szakítása után újra boldog: Nagyon friss még az egész, de együtt tervezzük a jövőt

A Párharcban még előző párjával szerepelt.

Détár Enikő és Rékasi Károly 22 éves fia, Rékasi Zsigmond idén Gallai Melittával szerepelt a Párharcban, a páros negyedik helyezést ért el. A TV2 műsora ősszel került képernyőre, de már a premier előtt tudni lehetett, hogy a páros szakított a tavaszi forgatás óta. December elején a Mokkában kiderült, hogy miután szétmentek, nem maradtak barátok.
A civil életben vállalkozóként tevékenykedő Rékasira nemrég újra rátalált a szerelem, friss kapcsolatáról a Blikknek mesélt.
Anasztáziával november elején találkoztunk. A biztonsági cégemmel voltunk jelen egy rendezvényen, ahol egyből kiszúrtam őt, hiszen első látásra lenyűgözött. Többször összeakadt a tekintetünk, én pedig éreztem, hogy most valamit alakítanom kell. Odajött, hogy engedjük be őt a helyszínre. Én viszont mondtam neki, hogy itt kevés lesz itt karszalag, s a telefonszámát kérném el… ő pedig megadta – idézte fel első találkozásukat Rékasi. Hamar sor került az első randira is, rengeteget beszélgettek, sőt, verset is írtak a másikhoz. December eleje óta alkotnak egy párt.
Azóta dúl a szerelem, a karácsonyt is együtt töltöttük. Nagyon friss még az egész, de együtt tervezzük a jövőt, úgy érzem, Anasztázia a másik felem. Rendezvényszervezőként és idegenvezetőként is dolgozik, s ugyanolyan hajthatatlan és megállíthatatlan mint én, ami nagyon tetszik benne – árulta el Rékasi Zsigmond.

Fotó: TV2