Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újra férjhez ment Vajna Tímea

Gyönyörű esküvői ruhát viselt a nagy napon.

Megható sorokat közölt az elmúlt időszak során átélt megpróbáltatásairól, illetve az őt ért örömteli pillanatról Vajna Tímea, akinek friss posztjából az is kiderül, hogy a jelek szerint újra férjhez ment.
Vajna Tímea nehéz éven van túl: ahogyan 2022-ben, idén is meg kellett birkóznia egy olyan mérhetetlen fájdalommal, amelyet leírni sem lehet. Közel három hónaposan veszítette el a kisfiát, aki az életében már a negyedik angyalka lett, pedig Tímea már azt hitte, végre sikerülhet a gyermekáldás. A vetélés fájdalmán túl váratlan boldogság is érte őt: hozzáment a szerelméhez, Ráthonyi Zoltánhoz.
Instagram-oldalán megmutatta az esküvő pillanatait is, sőt a nevét is megváltoztatta Palácsik-Ráthonyi Tímeára. A szépséges modell örömteli, boldog és fájdalmas pillanatairól írt megindító vallomást.
Mr es Mrs R. 🤍 2023 tele volt váratlan meglepetéssel, megpróbáltatásokkal, örömmel, boldogsággal és mérhetetlen fájdalommal is, ahogy 2022 is.. Kisfiunkat a szülinapom után sajnos elveszítettem, csaknem 3 hónaposan (a hasam a progeszteron injekció miatt volt olyan nagy). Ő volt a 4. Angyalka, és beleéltük magunkat, hogy végre sikerült. A nagy esküvő Montecitóban lesz, ha… Úgy érzem, feladtam, nem bírom tovább… de mégsem tehetem, és szeretnék erőt adni azoknak a bátor szívű mamáknak, akik a veszteség súlyát cipelik, hiszen csak ők tudhatják igazán, mennyire fáj ez. Szeretethullámot küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját, és bízom benne, hogy 2024 mindenkinek meghozza a boldogságot és áldást” – írta Vajna Tímea, majd angolul folytatta a vallomását, ezekről írva:
Egységben állunk, szent teret biztosítunk neked és a túl korán elment babáknak. A bátor mamáknak, akiknek a szíve a veszteség súlyát hordozza: látunk téged. Szeretve vagy. Együtt tiszteljük azokat a kis fényeket, amelyek bár röviden villantak fel, de örökké megvilágították a szívünket. Szeretethullámokat küldök azoknak, akik szívükben hordozzák a mennyország egy darabját”.