Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Sztrókja után újra hírt adott magáról Révész Sándor - Trimedio News

Sztrókja után újra hírt adott magáról Révész Sándor

Révész Sándor március 14-én került kórházba, sztrókot kapott.

Ismét a kórházból jelentkezett be Révész Sándor, aki március 14-án kapott sztrókot, felesége, Judit asszony lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem következett be a legrosszabb.

A legendás énekes azóta bizonyos időközönként bejelentkezik, hogy a rajongók és a barátok lássák: egyre jobban van. Április 2-án sem volt ez másképp.

“Pontosan 17 nappal, 1 órával és 7 perccel ezelőtt, amikor, segítségeteket kérve, először jeleztem nektek, hogy nagyon küzdelmes napokat élek meg, se a jobb kezem, se a jobb lábam nem tudtam mozdítani sem. Az alábbi, előrehaladásomat szűkebb és tágabb értelemben is jól dokumentáló képsort köszönetképpen küldöm most, orvosaim és ápolóim magas szakértelmű gyógyító munkájáért, szavakkal ki sem fejezhető emberségéért, támogatásáért; betegtársaim – súlyos agyi katasztrófán, 10-12 órás agyműtéten átesett sorstársak – barátságáért, példamutatásáért, együttérzéséért és humoráért, amivel a mindennapjaimat betöltik; és végül, de nem utolsósorban, a tengernyi, éltető szeretetért, szívből jövő gyógyító energiáért, erőt sugárzó üzenetért, amelyet Tőletek – kicsiktől és nagyoktól, magyarul, lengyelül, angolul és franciául, az ország és a világ minden szegletéből – kaptam” – olvasható a videó mellett látható bejegyzésben, a videóból pedig kiderül, hogy Révész egyre jobban van.