Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Berki Mazsit megtámadták – „Remegtem és zokogtam egyszerre”

Berki Mazsit fényes nappal támadta meg egy féri az utcán. Ököllel mellkason vágta, majd az alvó féléves kislányára is rátámadt.

Megrázó élményéről számolt be Berki Mazsi, akit a nyílt utcán támadtak meg. Bántalmazója egy idős férfi, aki keresetlen szavakkal illette a nőt, megalázta és megverte, miközben Berkiék kislánya a kocsiban aludt. Elmondása szerint csak egy zacskó szemét miatt kezdődött a rémálom, ami a végén annyira eldurvult, ököllel mellkason vágta az idősebb úr.

– Épp szemétszállítás zajlott a környéken, így az utcán felsorakoztatott kukákba akartam dobni. Egy ott lakó idős férfi végig nézte, majd agresszíven, a hangját felemelve kezdett nekem beszélni. Lehordott mindennek, és azt ordította, hogy takarodjak onnan a szemetemmel együtt. Hozzám lépett, kirántotta a kezemből a csomagot, ami azonnal szétszakadt, és a tartalma szétszóródott” – kezdte Berki Mazsi a Borsnak adott interjúban.

A helyzet tovább fokozódott, ugyanis a támadó nem akarta elengedi a helyszínről az édesanyát.

– Sosem kerültem még ilyen helyzetbe. Végül győzött a józanész, beültem a kocsiba, megpróbáltam lezárni az autómat, de sajnos nem sikerült. A férfi elkezdte rugdosni és ütni a kocsit, a visszapillantómat csavargatta, le akarta törni, majd feltépte az anyós ülés felőli ajtót, ahol Emma aludt, és ki akarta tépni a kocsimból a gyerekemet. Rángatta a babahordozót, amibe a kislányom rögzítve volt. Ekkor előtört elő belőlem az anyatigris, ráordítottam, mire nagy nehezen elengedte a gyereket. Minden édesanya ölni tudna a gyermekéért, nálam ekkor volt az a pont, hogy ha nem engedi el Emmát, cselekszem és gyomorszájon rúgom. Végül gyorsan berántottam az Emma felőli ajtót, lezártam a kocsit és elhajtottam. Nem értettem, hogy miért velem történik ez az egész, remegtem és zokogtam egyszerre – mesélte a feldúlt anyuka, akinek végül sikerült elmenekülnie a támadója elől. Mazsi mégis visszament a helyszínre, ahol újra találkozott a férfival, aki még mindig feldúltan üvöltözött áldozatával.

A jelenetet többen látták, Mazsi pedig feljelentést tett a rendőrségen.