Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Öt év után szakított Singh Viki és párja

Békében váltak el, és nem egy harmadik személy miatt.

Az énekesnő a közösségi oldalán, közleményben osztotta meg a hírt, öt év után szakítottak szerelmével, Csepregi Tamással.

– Kedves barátok, ismerősök, követők! Tisztelt sajtó! Öt csodálatos év után, Tomival végül úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább az életünket! Szeretetben, békében váltunk el, és megmaradunk egymás életében, barátként, családtagként! Összeköt minket két közös kutyagyerek, és 2 vállalkozás is, amit együtt álmodtunk meg, hoztunk létre, és együtt is tervezünk folytatni!

Kérünk mindenkit, hogy döntésünket tartsa tiszteletben, ezzel kapcsolatban egyikünk sem kíván nyilatkozni! – hangsúlyozta az énekesnő.

– Szeretjük, tiszteljük egymást, és ez soha nem fog változni, döntésünk megfontolt volt, nem hirtelen haragból vagy bármilyen hirtelen okból döntöttünk így, ezért kérlek titeket ne kezdjetek el kombinálni, hiszen se dráma se ajtócsapkodás, sem harmadik fél nem volt!

Ezentúl is láthattok majd minket együtt , így ha készül a jövőben közös fotó/videó rólunk, akkor se hívjon senki azzal, hogy “Na? Újra összejöttetek?” és főleg ne írja majd meg senki sehol!

Pontosan azért írom ki ezt a közleményt, hogy megelőzzem a felesleges mellébeszélést, találgatást és természetesen a bulvár híreszteléseket! Egész egyszerűen nem lenne méltó hozzánk! A mi kapcsolatunk sokkal több annál mint hogy ezt lássuk félreértelmezhető szalagcímeken!

Köszönjük a megértést! Szeretettel: Viki és Tomi – írja Viki.