Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Az évek óta tartó megpróbáltatások után Budakeszin találta meg a békét Bíró Ica - Trimedio News

Az évek óta tartó megpróbáltatások után Budakeszin találta meg a békét Bíró Ica

A Metal Lady Budakeszin családi segítséggel rendezkedett be két kiskutyájával.

Megpróbáltatásokkal teli évek vannak Bíró Ica mögött, akinek még 2017-ben adódtak lakhatási problémái az egekbe szökő devizahitele miatt. Bíró Ica túl van több kilakoltatáson, nemrég pedig egykori életmód klubjától – melyben az utóbbi időben lakott – is megvált.

– Mindent túléltem! Először kitettek a saját otthonomból, aztán a másikból, mert összekeverték a helyrajzi számokat. Sok hibát vétettek velem szemben, amik nem lettek helyreigazítva, már nem én, hanem szakemberek intéznek mindent. Nemrég megváltam a klubtól is, lett rá vevő, akinek gyorsan szüksége lett az ingatlanra, így eladtam. A végén ez már egy megkönnyebbülés volt, mert bár az volt a jövőm, a szívem csücske, nem éreztem már ott jól magam. Végül családi segítséggel Budakeszire költöztem – mondta Bíró Ica, aki igyekszik túltenni magát a történteken.

– Annak idején azért is álltam ki a nyilvánosság elé, mert körülöttem többen öngyilkosok lettek hasonló devizahitel gondok miatt. Ez szörnyű, erre nemhogy megoldás, segítség jött volna, de jöttek a kilakoltatások. Emiatt három évig semmit nem tudtam tenni, sem dolgozni, sem megvalósítani az álmaimat. Nagyon hálás vagyok, hogy időközben mindvégig mellettem volt a családom, a barátok és sok biztatást kaptam ismeretlenektől is. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy új életet tudtam kezdeni – árulta el a Metal Lady, aki bízik benne, hogy a dolgok rendeződnek az életében.

– Budakeszin van egy kis kertrészem is, amit nagyon szeretek. A természetben vagyok, ami feltölt, megtisztítja a lelkem és a kiskutyáim is nagyon örülnek ennek a környezetnek. Sajnos a legnagyobb kutyusomat 12 év után elvesztettem egy betegség miatt, ami nagyon fáj, de a két pici itt maradt nekem. Próbálok előre nézni, megtervezni a jövőt és újra megtalálni önmagam – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Bíró Ica.