Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Az évek óta tartó megpróbáltatások után Budakeszin találta meg a békét Bíró Ica

A Metal Lady Budakeszin családi segítséggel rendezkedett be két kiskutyájával.

Megpróbáltatásokkal teli évek vannak Bíró Ica mögött, akinek még 2017-ben adódtak lakhatási problémái az egekbe szökő devizahitele miatt. Bíró Ica túl van több kilakoltatáson, nemrég pedig egykori életmód klubjától – melyben az utóbbi időben lakott – is megvált.

– Mindent túléltem! Először kitettek a saját otthonomból, aztán a másikból, mert összekeverték a helyrajzi számokat. Sok hibát vétettek velem szemben, amik nem lettek helyreigazítva, már nem én, hanem szakemberek intéznek mindent. Nemrég megváltam a klubtól is, lett rá vevő, akinek gyorsan szüksége lett az ingatlanra, így eladtam. A végén ez már egy megkönnyebbülés volt, mert bár az volt a jövőm, a szívem csücske, nem éreztem már ott jól magam. Végül családi segítséggel Budakeszire költöztem – mondta Bíró Ica, aki igyekszik túltenni magát a történteken.

– Annak idején azért is álltam ki a nyilvánosság elé, mert körülöttem többen öngyilkosok lettek hasonló devizahitel gondok miatt. Ez szörnyű, erre nemhogy megoldás, segítség jött volna, de jöttek a kilakoltatások. Emiatt három évig semmit nem tudtam tenni, sem dolgozni, sem megvalósítani az álmaimat. Nagyon hálás vagyok, hogy időközben mindvégig mellettem volt a családom, a barátok és sok biztatást kaptam ismeretlenektől is. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy új életet tudtam kezdeni – árulta el a Metal Lady, aki bízik benne, hogy a dolgok rendeződnek az életében.

– Budakeszin van egy kis kertrészem is, amit nagyon szeretek. A természetben vagyok, ami feltölt, megtisztítja a lelkem és a kiskutyáim is nagyon örülnek ennek a környezetnek. Sajnos a legnagyobb kutyusomat 12 év után elvesztettem egy betegség miatt, ami nagyon fáj, de a két pici itt maradt nekem. Próbálok előre nézni, megtervezni a jövőt és újra megtalálni önmagam – mondta az Üdv a Családban! című műsorban Bíró Ica.