Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Elárulták titkukat, így készül a strandszezonra Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudiának nem éppen ez az időszak a kedvence.

Hamarosan beköszönt a nyár és vele együtt a strandidő is, így sokan már gőzerővel készülnek erre az időszakra. Éppen ezért ezt a témát is alaposan körbejárta Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik közül az előbbi nem kifejezetten rajong ezért a periódusért.

– Ilyenkor már minden tele van azzal, hogy ki, milyen lelkesen készül a beach body-ra. Kicsit zavar, mikor azt látom, hogy mindenki előrébb tart ebben, mint én… de ez évek óta így van – mondta viccelődve Liptai Claudia, akinek minden évben kell egy kis idő, mire megszokja a fürdőruha szezont.

– Minden évben elutazunk Görögországba egy nagy, közös, családi-baráti nyaralásra. Ott is mindig az van, hogy az első alkalommal, amikor fürdőruhába bújok furán érzem magam. Olyan idegen az egész, előtte hónapokig hosszú ruhába voltunk bugyolálva, a jóidőben pedig bikiniben lehet rohangálni. Kell egy kis idő, mire ezt megszokom, de a második naptól általában ez már nem okoz gondot – árulta el a műsorvezető, akinek férje sosem tapasztalt hasonló nehézségeket, ha strandolásról van szó.

– Sose éreztem, hogy problémát jelentene az, hogy fürdőnadrágra kell vetkőzni. Engem ez nem zavart. Az viszont igen – legyen az évnek bármilyen szakában – amikor azt érzem, hogy felszaladt kicsi és szinte feszül a bőröm. Olyankor igyekszem visszavenni és jobban odafigyelni a táplálkozásra. Ezt elkerülendő most is jobban figyelek arra, hogy mikor, mit eszem és amennyire az időm engedi úszással, futással teszek az egészségemért – mondta az ’ÉdesKettes’ – ben Pataki Ádám. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/0ocqJ30R2y9wawiRyIvHxF linken érhető el.