Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Elárulták titkukat, így készül a strandszezonra Liptai Claudia és Pataki Ádám - Trimedio News

Elárulták titkukat, így készül a strandszezonra Liptai Claudia és Pataki Ádám

Liptai Claudiának nem éppen ez az időszak a kedvence.

Hamarosan beköszönt a nyár és vele együtt a strandidő is, így sokan már gőzerővel készülnek erre az időszakra. Éppen ezért ezt a témát is alaposan körbejárta Liptai Claudia és Pataki Ádám, akik közül az előbbi nem kifejezetten rajong ezért a periódusért.

– Ilyenkor már minden tele van azzal, hogy ki, milyen lelkesen készül a beach body-ra. Kicsit zavar, mikor azt látom, hogy mindenki előrébb tart ebben, mint én… de ez évek óta így van – mondta viccelődve Liptai Claudia, akinek minden évben kell egy kis idő, mire megszokja a fürdőruha szezont.

– Minden évben elutazunk Görögországba egy nagy, közös, családi-baráti nyaralásra. Ott is mindig az van, hogy az első alkalommal, amikor fürdőruhába bújok furán érzem magam. Olyan idegen az egész, előtte hónapokig hosszú ruhába voltunk bugyolálva, a jóidőben pedig bikiniben lehet rohangálni. Kell egy kis idő, mire ezt megszokom, de a második naptól általában ez már nem okoz gondot – árulta el a műsorvezető, akinek férje sosem tapasztalt hasonló nehézségeket, ha strandolásról van szó.

– Sose éreztem, hogy problémát jelentene az, hogy fürdőnadrágra kell vetkőzni. Engem ez nem zavart. Az viszont igen – legyen az évnek bármilyen szakában – amikor azt érzem, hogy felszaladt kicsi és szinte feszül a bőröm. Olyankor igyekszem visszavenni és jobban odafigyelni a táplálkozásra. Ezt elkerülendő most is jobban figyelek arra, hogy mikor, mit eszem és amennyire az időm engedi úszással, futással teszek az egészségemért – mondta az ’ÉdesKettes’ – ben Pataki Ádám. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/0ocqJ30R2y9wawiRyIvHxF linken érhető el.