Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Egy évvel felesége halála után újra szerelmes Csocsesz

Csocsesz egy évvel a felesége halála után talált új párt.

– Ez ingoványos talaj, mert az emberek között vannak, akik azt mondják: Mit képzel magáról? Míg mások azt vallják, hogy az élet megy tovább. Az az ember, akit szerettem, mindig is a szívemben él, de szeretetre és társra mindenkinek szüksége van, én pedig kivagyok éhezve erre. Azt gondolom, hagyni kell, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogy a jóisten akarja. Nem kerestem társat és nem kapaszkodtam senkibe, egyszerűen csak hagytam magam sodródni az árral. Úgy gondolom, az életben mindenki azt kapja, amit érdemel és azt hiszem, én is megérdemlem a boldogságot – mondta az énekes.

Az új lemezén helyet kapott a Pillangók című dal, ami arról szól, hogy muszáj újrakezdeni. Csocsesz égi jelnek tekintette, ha látott egy-egy pillangót, ráadásul Angi és közte tavasszal szövődött a szerelem, ahogy az a dal soraiban is áll: Egyszer csak eljönnek tavasszal a pillangók. Az énekes számára eljöttek, hiszen akárhányszor ránéz Angélára, úgy érzi, a gyomrában repdesnek.

– Anginak köszönhetően az élet minden szép dolga felértékelődik. Az égiek kegyesek hozzám és bár nem szeretném elkiabálni, de úgy érzem, találtam valakit, aki mellett önmagam lehetek. Köztünk nincsenek titkok, mindent megosztunk egymással – mondta a Borsnak.