Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megtörte a csendet Singh Viki, ezért szakítottak párjával

Az énekesnő és Tomi kapcsolata látszólag egyik pillanatról a másikra futott zátonyra.

Április végén derült égből villámcsapásként ért mindenkit a hír, hogy újabb magyar sztárpár kapcsolata futott zátonyra: Singh Viki és kedvese, Csepregi Tamás focista, öt éve alkottak egy párt, mégis külön mentek. Viki közösségi oldalán tudatta rajongóival a szomorú hírt. Mint írta, szeretetben, békében váltak el, megmaradnak egymás életében barátként, családtagként – a szakítás okáról azonban nem ejtett szót. Mindez különösen fura volt annak fényében, hogy pár héttel korábban még csodás közös jövőről, titkos frigyről, kertes házról és családalapításról beszéltek.

Ráadásul Vikit és Tomit a szakítás óta többször látták együtt, ám az énekesnő a Story magazinnak tisztázta, szó sincs békülésről, csak egy kis időre van szükségük, hogy lezárják a közös életüket.

Mint Viki a lapnak elárulta, nem harmadik fél, nem is összeveszés miatt mentek szét, egyszerűen csak elfásult, elfáradt a kapcsolatuk. Mondhatni: ennyi volt.

– Elfelejtettünk élni. Heti hét napot dolgoztunk, vittük a bizniszt, ami mellett én tanítottam, jártam fellépni, Tomi meg focizik egy klubnál, és edzősködik a saját egyesületében. Egyszer sem mondtuk a másiknak, hogy túl sok az, ami rajtunk van, vagy hogy jó lenne egy-egy szabadnap, mert meg akartunk felelni egymásnak és annak az elképzelésnek, hogy együtt bármire képesek vagyunk. És ez roppant fárasztó. Eltűnt a tűz, a szenvedély, a megoldandó problémák közül forogtak a mindennapjaink, és azt éreztem, ehhez túl fiatalok vagyunk – magyarázta Singh Viki.