Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiállítási darab lett Vastag Csaba motorjából

Az énekes gyerekkora óta rajong a kétkerekűekért.

Sőt, az utóbbi időben a tervezésükből is kiveszi a részét. A tuning mester Sütő Csabával közösen készített járgányt nemrég a nagyérdemű is megcsodálhatta az egyik legnagyobb hazai autós-motoros expón.

Három napon keresztül tízezrek jártak csodájára azoknak az autó- és motorcsodáknak, amelyek a Hungexpo területén kerültek kiállításra az Automobil&Tuning Show keretében. Köztük volt Vastag Csaba legújabb motorja is, amelynek tervezéséből az énekes is kivette a részét.

– Gyerekkorom óta szeretem a motorokat és azt az életérzést, amit a motorozás nyújt. Mérnöknek tanultam, mindig is érdekeltek a műszaki dolgok, nem áll távol tőlem a műhelymunka sem. Nagyon élvezem a tervezést és öröm végigkísérni az egész folyamatot, amíg az alkatrészekből „felépül” egy komplett, teljesen egyedi motor. Remek szakember a kalauzom a motorok világában, Sütő Csaba, aki egyben jóbarátom is és a Gigamachine csapatának vezetője. Már több darabon dolgoztunk együtt, köztük olyanokon is, amelyeket különféle díjjal ismertek el. Ez a legutóbbi motor ugyan még nem részesült elismerésben, de nagy büszkeség, hogy milyen sokan dicsérték és méltatták a közös munkánk eredményét – árulta el az előadó, aki a koncertezés és az új dalok írása mellett a motorépítésre is igyekszik időt szakítani.

KE M

– A most elkészült darabon közel egy évig dolgoztunk. Amerikából rendeltük be az „alapot”, amit darabjaira szedtünk, majd összeraktunk teljesen egyedire szabva az egészet. Nincs még egy ilyen a világon. Ez a motor már szinte minden olyan funkcióval bír, amellyel egy autó is. Az a tervünk, hogy mostantól minden évben építünk egy új darabot, remélem ez meg is tud valósulni – tette hozzá Vastag Csaba.