Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Rubint Réka Schobert Norbiról: Boldog vagyok, hogy ilyen társam van - Trimedio News

Rubint Réka Schobert Norbiról: Boldog vagyok, hogy ilyen társam van

A fintneszlady elárulta, mitől működik jól a házasságuk.

Pénteken jelentette be Rubint Réka az Instagramján, hogy 20 év után újra igent mondott Schobert Norbinak, szeptemberben pedig megerősítik a szövetségüket, melyről a Mokka vendégeként beszélt.

– Aki párkapcsolatban él, az pontosan tudja, hogy az évek száma annyira szépen tükrözi azt, hogy két embernek mennyi munkája van abban, hogy ez így tud működni, ahogy. Most is összeszorul a gyomrom, mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen társam van. Hogy amikor dolgokat kellett megoldani – ugye, ehhez két ember kell –, Norbi mindig partner volt abban, hogy összecsiszolódjunk és menjünk előre, mint egy kispatak – fogalmazott Rubint Réka.

– Norbi nagyon tud működni egy kapcsolatban. Nagyon örülök annak, hogy nagyon leegyszerűsítve, de hogy hallgat rám. Ha úgy érzem, hogy valamin változtatni kéne, például a gyereknevelésben maximálisan meghagyja nekem a döntést, és mindenben segít. Ha el kell dönteni, hogy erre menjünk vagy arra, akkor abszolút jön velem. Ez annyira jó szerintem. Viszont amikor meg ő tanácsol valamit, akkor részemről is van egy elfogadás, egy bizalom, hogy „oké, akkor ez a jó irány”.

A fitneszedző szerint párként és szülőként is nagyon jól működnek együtt, amit a gyerekeik is elismernek.

– Mai napig mondják mindig, hogy „anya, nekünk annyira jó gyerekkorunk volt”. Szerintem ez a legnagyobb visszaigazolás, mert én azt vallom, hogy egy gyereknek a legnagyobb biztonságot a szülők egysége adja. Az érzelmi biztonságnál fontosabb nincs. Az a minta, amivel előttük járunk, az a szeretet, amiben mi élünk Norbival, az nagyon meghatározó dolog lesz az életükben, a párkapcsolatukban. Majd édesanyaként, édesapaként remélem ők is így élik az életüket.