Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rubint Réka Schobert Norbiról: Boldog vagyok, hogy ilyen társam van

A fintneszlady elárulta, mitől működik jól a házasságuk.

Pénteken jelentette be Rubint Réka az Instagramján, hogy 20 év után újra igent mondott Schobert Norbinak, szeptemberben pedig megerősítik a szövetségüket, melyről a Mokka vendégeként beszélt.

– Aki párkapcsolatban él, az pontosan tudja, hogy az évek száma annyira szépen tükrözi azt, hogy két embernek mennyi munkája van abban, hogy ez így tud működni, ahogy. Most is összeszorul a gyomrom, mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen társam van. Hogy amikor dolgokat kellett megoldani – ugye, ehhez két ember kell –, Norbi mindig partner volt abban, hogy összecsiszolódjunk és menjünk előre, mint egy kispatak – fogalmazott Rubint Réka.

– Norbi nagyon tud működni egy kapcsolatban. Nagyon örülök annak, hogy nagyon leegyszerűsítve, de hogy hallgat rám. Ha úgy érzem, hogy valamin változtatni kéne, például a gyereknevelésben maximálisan meghagyja nekem a döntést, és mindenben segít. Ha el kell dönteni, hogy erre menjünk vagy arra, akkor abszolút jön velem. Ez annyira jó szerintem. Viszont amikor meg ő tanácsol valamit, akkor részemről is van egy elfogadás, egy bizalom, hogy „oké, akkor ez a jó irány”.

A fitneszedző szerint párként és szülőként is nagyon jól működnek együtt, amit a gyerekeik is elismernek.

– Mai napig mondják mindig, hogy „anya, nekünk annyira jó gyerekkorunk volt”. Szerintem ez a legnagyobb visszaigazolás, mert én azt vallom, hogy egy gyereknek a legnagyobb biztonságot a szülők egysége adja. Az érzelmi biztonságnál fontosabb nincs. Az a minta, amivel előttük járunk, az a szeretet, amiben mi élünk Norbival, az nagyon meghatározó dolog lesz az életükben, a párkapcsolatukban. Majd édesanyaként, édesapaként remélem ők is így élik az életüket.