Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megszületett Kasza Tibiék második gyereke

A műsorvezető Balázsék műsorában jelentette be a hírt.

Kasza Tibiék januárban jelentették be, hogy második gyereküket várják. Mint kiderült, a baba időközben meg is született, erről a műsorvezető Sebestyén Balázsék reggeli műsorában számolt be nemrég – szúrta ki az nlc.

– Nagyon boldogok vagyunk, csodaszép a kislány – mondta Kasza, aki azt is elárulta, hogy a babát Kasza Liza Pannának nevezték el.

A műsorvezető ezúttal is a felesége mellett volt a szülőszobán, akárcsak Lora Bella érkezésénél 2018 novemberében. Mint ahogyan azt a műsorban elmondta, próbálta poénkodással oldani a hangulatot, Darai Andrea vajúdása viszont ezúttal nehezebbre sikeredett, így egy idő után már azzal fenyegetőzött, hogy a szülés után elválik.

Kasza Sebestyénék kérdésére elmondta, egyelőre nem került szóba, hogy a feleségével szeretnének-e harmadik gyereket, jelenleg arra koncentrálnak, hogy minél több időt tölthessenek a lányaikkal. Bár nem bánta volna, ha fia születik, szeret lányos édesapa lenni, számára egyébként is az volt a legfontosabb, hogy a kicsi egészséges legyen.