Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Megszületett Kasza Tibiék második gyereke - Trimedio News

Megszületett Kasza Tibiék második gyereke

A műsorvezető Balázsék műsorában jelentette be a hírt.

Kasza Tibiék januárban jelentették be, hogy második gyereküket várják. Mint kiderült, a baba időközben meg is született, erről a műsorvezető Sebestyén Balázsék reggeli műsorában számolt be nemrég – szúrta ki az nlc.

– Nagyon boldogok vagyunk, csodaszép a kislány – mondta Kasza, aki azt is elárulta, hogy a babát Kasza Liza Pannának nevezték el.

A műsorvezető ezúttal is a felesége mellett volt a szülőszobán, akárcsak Lora Bella érkezésénél 2018 novemberében. Mint ahogyan azt a műsorban elmondta, próbálta poénkodással oldani a hangulatot, Darai Andrea vajúdása viszont ezúttal nehezebbre sikeredett, így egy idő után már azzal fenyegetőzött, hogy a szülés után elválik.

Kasza Sebestyénék kérdésére elmondta, egyelőre nem került szóba, hogy a feleségével szeretnének-e harmadik gyereket, jelenleg arra koncentrálnak, hogy minél több időt tölthessenek a lányaikkal. Bár nem bánta volna, ha fia születik, szeret lányos édesapa lenni, számára egyébként is az volt a legfontosabb, hogy a kicsi egészséges legyen.