Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Elérzékenyülve vett búcsút fiától Növényi Norbert

Három év után találkozott nagyobbik fiával, mindössze tíz napot tölthettek együtt.

Egyik szeme sír, a másik nevet Növényi Norbertnek, aki évek óta nem találkozhatott külföldön élő nagyobbik fiával, ’Nono’-val. A fiatalember kezdetben a koronavírus miatt nem tudott hazautazni, ám tavaly még egy súlyos sérülés is nehezítette a hazatérését. Most azonban tíz napot Magyarországon töltött, amelynek Növényi Norbert bár nagyon örült, a búcsú fájó volt.

– Ez a tíz nap úgy telt el, mint egy szempillantás. Annyira vártam, annyira készültem rá, hogy találkozunk. Minden várakozásomat felülmúlta az a boldogság, amikor magamhoz ölelhettem Nono-t. Onnantól kezdve, hogy hazaért, ahova csak lehetett elkísértem, annyi időt töltöttünk együtt, amennyit csak lehetett – mondta az Üdv a családban! című műsorban Növényi Norbert, aki megkönnyebbült, hogy saját szemével győződhetett meg arról, hogy fia mennyire jó erőben van a sérülése ellenére.

– Nono elképesztő formában van! Én is jó kondiban voltam élsportoló koromban, de nem ennyire. Ráadásul ő még felépülőben van a térdsérüléséből, de egy percre sem hagyta el magát. Mindent megtesz a teljes gyógyulásért, edz, ahogy és amennyit a szervezete enged. Ha minden jól megy talán ősszel visszatérhet a versenysporthoz – árulta el reménykedve Növényi Norbert, aki nem tagadja, fájt a búcsú.

– Nagyon nagy öröm, hogy itthon volt, hogy végre nem csak kamerán keresztül láttam, telefonban hallottam, hanem ténylegesen itt volt. Ugyanakkor tíz nap alig elég valamire. Csak abban bízom, hogy nem lesz többet ilyen, hogy éveket kell várnunk a találkozásunkra. Most már talán szabadabban mozoghatunk, utazhatunk és semmi sem fogja hátráltatni a gyakrabb találkozásunk – tette hozzá Növényi Norbert.