Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Évadzáró koncertre várja zenekaraival barátait Magyar Attila

Magyar Attiláról kevesen tudják, hogy két zenekarban is játszik a színészet mellett.

Mozgalmas nyara van a népszerű színésznek: próbál a Madách Színházban, játszik a Szentendrei Nyári fesztiválon és a Keresztanyu negyedik évadát is forgatják. De mindezek mellett koncertre is készül, ami a Kapuzárás címet kapta. A népszerű színész ugyanis – amikor ideje van – két zenekarban is basszusgitározik, ráadásul nagy-nagy élvezettel. Magyar Attila a Trimedio Newsnak mesélt arról, hogy mire számíthatnak barátai június 25-én az Off Kulturban.

Ahogy Magyar Attila fogalmaz: bár főállásban színész, két zenekara van, akikkel nagyon szeret zenélni. A Keresztanyu sztárja 13 évesen kezdett hangszeren játszani, barátaival ők is alakítottak egy bandát, ő lett a basszusgitáros.

– Hát így kezdődött az én zenész karrierem abban az időszakban, amikor rengeteg amatőr együttes alakult, ez akkoriban nagyon menő volt – mesélte Magyar Attila. – Nálam ez a zene szerelem azóta is tart, sőt az egyik zenekarom dobosát is abból az időből ismerem. Suli után elsodort bennünket az élet, 35 év múlva találkoztunk újra, akkor kérdeztem tőle, hogy nem csinálunk megint egy együttest? Nem sokkal később bele is vágtunk és imádom – mondta.

A színházi előadások, rendezések, forgatások mellett, amikor csak tud, a két banda próbál. Most pedig egy igazán önfeledt, évadzáró koncertre készülnek, aminek június 25-én az Off Kultur ad otthont. S, hogy miért Kapuzárás a címe? Lapunknak ezt is elárulta a színész.

– Hogy még lássanak a barátok, tisztelők koncertezni, mielőtt bezár a kapu. Mert mi van, ha a kapu tényleg, végleg bezár? – folytatta. – Ezért a cím és ezért ez a buli, ahová mindenkit várunk szeretettel, először a Neoclassx-al lépünk fel, metál hangzású feldolgozásokat játszunk, utána lesz evés-ivás, átállás és jövünk a Mézinggel a Party-zenekarral. A hangulat várhatóan kötetlen és vidám lesz, a dalok között én leszek a moderátor, én mesélek élet-sztorikat és azt is, miért az adott dalt választottuk. Ha pedig már mi kifulladtunk, lesz DJ és lehet tovább táncolni. Az biztos, mi nagyon várjuk, ha valaki nem tud eljönni, felvesszük, streameljük az egészet! – mesélte lapunk érdeklődésére.

A koncertre az alábbi linkre kattintva lehet jegyet vásárolni:

https://tickets.funcode.hu/event/-magyar-attila-kapuz-r-s-