Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Berki Krisztián édesanyja: Kinyitom a szemem és ott áll az ágyamnál

Fia halála óta egyetlen nyugodt éjszakája sem volt, éjjelente többször felriad.

Május 6-án meghalt Berki Krisztián, akinek a holttestére budapesti, IX. kerületi otthonában találtak rá. A celeb halála az egész országot sokkolta, az édesanyjának pedig azóta egyetlen nyugodt éjszakája sincs. Az özvegye, Mazsi nemrég mesélt egy videóban a tragédia után átélt pillanatokról.

Most az édesanya, Júlia adott interjút, amiben arról beszélt, hogy közel két hónappal a történtek után még mindig kísérti őt Krisztián szelleme. Az anya-fia kapcsolat nem volt mindig példás, de az utolsó évekre mégis nagyon közel kerültek egymáshoz. Júlia ezelőtt arról nyilatkozott, hogy a fia hagyatékából csak arra a karkötőre vágyik, amit Krisztián mindig magán viselt, hogy mindig közel érezhesse őt.

Az interjúból az is kiderül, hogy Krisztián karácsonyra egy kiskutyát ajándékozott az édesanyjának a következő sorok kíséretében: „Muter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz, és sokkal hűségesebb, mint az emberek.”

Júlia fülében a mai napig ott cseng ez az emlékezetes mondat, valahányszor a Berkitől kapott kedvencére néz – árulta el a Borsnak. A gyászoló édesanya ezen túlmenően arról is beszélt, hogy képtelen feldolgozni a történteket.

– Hiába mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít, ez nem igaz, sosem fog meggyógyulni a lelkem – mondta Júlia.

– Minden este vagy tízszer felriadok, nem tudok aludni. Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál. Nem szól egy szót sem, csak néz engem. Megszakad ettől a szívem. Nem tudom, meddig tart ez, nem tudom, miért látom a szellemét minden éjszaka, de így még nehezebb az elengedés – árulta el a megtört édesanya.