Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Berki Krisztián édesanyja: Kinyitom a szemem és ott áll az ágyamnál - Trimedio News

Berki Krisztián édesanyja: Kinyitom a szemem és ott áll az ágyamnál

Fia halála óta egyetlen nyugodt éjszakája sem volt, éjjelente többször felriad.

Május 6-án meghalt Berki Krisztián, akinek a holttestére budapesti, IX. kerületi otthonában találtak rá. A celeb halála az egész országot sokkolta, az édesanyjának pedig azóta egyetlen nyugodt éjszakája sincs. Az özvegye, Mazsi nemrég mesélt egy videóban a tragédia után átélt pillanatokról.

Most az édesanya, Júlia adott interjút, amiben arról beszélt, hogy közel két hónappal a történtek után még mindig kísérti őt Krisztián szelleme. Az anya-fia kapcsolat nem volt mindig példás, de az utolsó évekre mégis nagyon közel kerültek egymáshoz. Júlia ezelőtt arról nyilatkozott, hogy a fia hagyatékából csak arra a karkötőre vágyik, amit Krisztián mindig magán viselt, hogy mindig közel érezhesse őt.

Az interjúból az is kiderül, hogy Krisztián karácsonyra egy kiskutyát ajándékozott az édesanyjának a következő sorok kíséretében: „Muter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz, és sokkal hűségesebb, mint az emberek.”

Júlia fülében a mai napig ott cseng ez az emlékezetes mondat, valahányszor a Berkitől kapott kedvencére néz – árulta el a Borsnak. A gyászoló édesanya ezen túlmenően arról is beszélt, hogy képtelen feldolgozni a történteket.

– Hiába mondják, hogy az idő minden sebet begyógyít, ez nem igaz, sosem fog meggyógyulni a lelkem – mondta Júlia.

– Minden este vagy tízszer felriadok, nem tudok aludni. Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál. Nem szól egy szót sem, csak néz engem. Megszakad ettől a szívem. Nem tudom, meddig tart ez, nem tudom, miért látom a szellemét minden éjszaka, de így még nehezebb az elengedés – árulta el a megtört édesanya.