Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ezért szakított Hadas Alfréd és Mardoll

Nem tartott sokáig a szerelem. Mardoll árulta el a szakítás okát.

Nemrégiben felröppent a pletyka, az X-Faktor tehetsége és a Sztárban sztár leszek! rappere már nincs együtt. Eltűntek a közös fotók a közösségi oldalaikról, illetve kikövették egymást, de nem reagáltak a róluk szóló hírre. Egész mostanáig, mert már biztos, hogy Mardoll és Hadas Alfréd szakított. Hogy miért, arra Catherine Dederick, vagyis Mardoll adott választ.

– Vége lett. Még nagyon szeretem, és minden jót kívánok neki, amit a világon szeretne. A korkülönbség – öt év van köztünk – nagyon sok volt, főleg mert ő a fiatalabb – magyarázta a rapper lány a Reggeliben.

Hozzátette: a zene által találtak egymásra, de két különböző világból jöttek, ami az idő teltével rendkívül megmutatkozott kapcsolatukban. Úgy érzi, a TV2 sztárja féltékeny volt szerelme szakmai sikereire, és egyáltalán nem támogatta őt karrierje építésében.

Nehéz egy erős nő mellett lenni, ráadásul ugyanabban a szakmában.

Ilyenkor jönnek pontok, amikor nem örülsz a másiknak, és nekem ez szomorú – mondta, majd arról is beszélt, hogy szingliként is jól érzi magát, és most élvezi, hogy magára tud koncentrálni.