Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Soltész Rezső elárulta, meddig szeretne színpadra állni

Az énekes addig lép színpadra, amíg a közönség soraiban csillogó, érdeklődő tekintetek lát.

Soltész Rezsőnek egymást érik a koncertjei, sőt, az énekes nemrég egy online elérhető dalcsokorral is jelentkezett. Az előadó már a jövő év tervezését is megkezdte.

– Az a néhány dal, ami elérhető online, egy jövőre megjelenő lemez előfutára. Klip is készült az egyik dalhoz, ami szintén elérhető a videomegosztó oldalon. Igyekszem haladni a korral és ott lenni azokon a platformokon is, amelyek számtalan online megjelenési formát kínálnak már – mondta az előadó, aki szeptemberben a Budapest Parkban is fellép.

– Nagyon örülök a fellépéseknek, örömmel lépek színpadra egészen addig, amíg a közönség soraiban csillogó tekinteteket látok. Ha ez nem így lenne, inkább befejezném, nem lenne értelme csinálni – árulta el Soltész Rezső, aki egy cseppet sem bánja, hogy a legtöbben a ’Szóljon hangosan az ének’ című dallal azonosítják.

– Ez egy ikonikus sláger, a legtöbben tudják, hogy ezt én éneklem. Óriási szerencse, hogy ez a dal van. Ugyanakkor van bennem egy belső kényszer, egyfajta küldetéstudat is, hogy elénekeljem azokat a dalokat, amiket eddig nem tudtam. A ‘Volare’ vagy az ’Egy szál harangvirág’ is ilyenek. Egy új slágert bevezetni, már nem az én táncom. Nem vagyok olyan mainstream, hogy ezt csak úgy meg tudjam tenni, de ezeknek a daloknak az előadásával valahogy átívelődik mindez. Ezeket a dalokat is mindenki ismeri, a közönség nagyon szereti őket, én pedig újra 30 évesnek érzem magam a színpadon, amikor előadhatom ezeket a slágereket is – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Soltész Rezső. A beszélgetés itt hallgatható meg:

https://open.spotify.com/episode/2tKYihUnNwnPyvbQCBh1CY