Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Berki Mazsi: Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni

Sokan kéretlen tanácsokkal látják el azt illetően, hogyan kellene gyászolnia.

Kedden érkezett a hír, miszerint Berki Mazsi veszi át Kulcsár Edina helyét a Dancing with the Stars idei évadában, miután a szépségkirálynő megtudta, gyereket vár G.w.M-től.

Berki Krisztián özvegye a minap Bochkor Gábor rádiós műsorában mesélt a felkérésről, illetve arról is, hogy máig kap kéretlen üzeneteket, melyeknek írói azt próbálják megszabni neki, hogyan kellene gyászolnia elhunyt férjét.

– Fogalmam sincs, hogy kell gyászolni. Erre az élethelyzetre nem lehet felkészülni, hogy elveszítesz valakit, elveszíted a gyermeked édesapját, életed szerelmét, akivel tényleg azt tervezted, hogy leéled az életedet – mondta a műsorban Berki Mazsi, akinek egyesek szerint egy szobában kellene ülnie és sírnia.

– Ilyenkor elgondolkodom, és megkérdezném ezektől az emberektől, hogy te kit veszítettél el? Te tudod, hogy én mit érzek? Hogy a négy fal között mennyit sírok? – mondta.

Az özvegy azért is sok támadást kapott, mert nem látogatja Berki sírját, ő viszont azt mondja, egyszerűen képtelen kimenni a temetőbe, és nem is tudja, mikor fog benne megváltozni ez az érzés.

Ami a Dancing with the Starst illeti, már ő is elkezdett próbálni, az edzésekre pedig van, hogy a kilenchónapos kislányát, Emmát is magával viszi. Elmondása szerint a baba imád emberek között lenni, ezért is mennek szinte mindenhova együtt.

– Ha azt látnám, hogy neki valami nem jó, akkor változtatnék azon, amit csinálok, de ő egy nagyon kiegyensúlyozott baba. Ameddig ez így van, addig azt gondolom, jól csinálom a dolgokat – fűzte hozzá.

Fotó: Berki Renáta Facebook