Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ez a dolog a mai napig megdobogtatja Liptai Claudia szívét

Volt időszak, amikor a műsorvezető imádta a kempingezést.

Kevesen gondolnák Liptai Claudiáról, hogy milyen játszi könnyedséggel találná fel magát a természet kellős közepén egy kempingfelszereléssel. Pedig a színésznő nagyon is rutinosan mozog nomád körülmények között.

– A 70-s, 80-as években szerintem mindenki kipróbálta a kempingezést. Nálam se volt ez másként, a legtöbbet apukámmal, később pedig a barátnőimmel kempingeztem. Tisztán emlékszem minden momentumra, a sátor műanyag szagára, a fém tartórudakra, a székeinkre. Megvolt a romantikája mindennek – mondta a 95.8 Sláger FM-en a színésznő, aki örömmel gondol vissza ezekre a nyaralásokra.

– Nem voltak zökkenőmentesek. Már a sátor felállításánál borult minden. Soha nem tudtuk elsőre felállítani, mindig óriási veszekedés lett belőle. Pláne, ha olyan sátrunk volt, aminek nem volt alja és egy cickánymezőre sikerült felverni. Éjjel egyszer csak azt vettük észre, hogy jönnek fel a kis cickányok. Aztán valahogy csak sikerült elrendezkedni. Kikerültek a kemping székek, az asztal és az égő, amin melegíthettük az ételt. Na és persze a mérhetetlen mennyiségű konzerv. Ma már olyan hihetetlennek tűnik mindez, pedig jó élmény volt, egy igazi kaland kempingezni – árulta el az ’ÉdesKettes’ – ben Liptai Claudia. A beszélgetés itt érhető el:

https://open.spotify.com/episode/20nMn6mxl51XWDnrMknvHh