Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Édesanyját gyászolja Harsányi Levente

Harsányi Levente megtörte a csendet édesanyja halálával kapcsolatban.

Harsányi Levente fiatal korában bár nem ápolt közeli kapcsolatot az édesanyjával, miután elváltak szülei, ő az édesapjával maradt. A családi viszonyokat csak később rendezte, ami nem volt egyszerű feladat – mesélte a műsorvezető a Hot! magazinnak, hozzátéve: azután viszont igyekeztek minél több időt együtt tölteni. Nemrég viszont elveszítette anyukáját, megpróbálja jól kezelni a gyászt, nem szeretné, hogy az átvegye az irányítást az élete felett:

– Számomra a humor az, ami a legtöbbet segít a nehézségek átvészelésében, illetve az, hogy az élet azon pillanataira koncentrálok, amelyeknek tudok örülni, amelyek boldoggá tesznek – mesélte Levi, aki korábban már édesapjától is örök búcsút kellett, hogy vegyen, de szerencsésnek érzi magát, mivel alkalma nyílt egy utolsó nagy beszélgetésre.

Az édesanyjával nem adatott meg számára egy ilyen búcsú, de nyáron együtt ünnepelték a születésnapját:

– Számomra ez a közösen átélt, boldog élmény az, ami a tőle való elköszönést szimbolizálja – mondta a sztár, aki azt is elárulta, azt azonban sajnálja édesanyjával kapcsolatban, hogy nem tölthetett elég időt az unokáival.

– Nincs az a munka vagy pénz, amiért megérné, hogy elhanyagoljuk a családunkat – mondta a magazinnak.

Fotó: Recept és Rejtvény magazin