Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Völgyi Zsuzsi lányáról: A mi kapcsolatunk nagyon szoros, együtt is alszunk 3 hónapos kora óta

Nagyon szoros kapcsolatot ápol Völgyi Zsuzsi a kislányával, Glóriával.

Az énekesnő úgy érzi, köztük ez már több, mint anya-lánya kapcsolat, minden este szorosan összebújva alszanak el.

Nem könnyű a dolga egy egyedülálló édesanyának, Völgyi Zsuzsi azonban igyekszik az élet minden területén helyt állni. Az édesanya nemrég több, mint 15 kilótól szabadult meg, elsősorban azért, hogy vigyázzon az egészségére a lánya, Glória miatt is.

– Anyának lenni a legjobb dolog az életben, viszont elég melós is. Glória születése után totálisan megváltozott minden, átalakult a testem, és onnantól csak körülötte forog az életem. Nagyon sokat híztam a terhesség alatt, de amikor pici volt, rengeteget sétáltunk, a csecsemőkor végére majdnem visszanyertem az alakomat. Aztán a covid alatt felszaladt rám nagyon sok felesleg. Mérlegre sem mertem állni, ám a lányom biztatott, hogy mérjem meg magam. Teljesen elszörnyedtem, mikor megláttam, hogy 20 kilót szedtem fel. Ez a szívemnek se tett jót. Glória motivált arra is, hogy fogyjak le, szeretnék egészséges és csinos anyukája lenni. Mikor nekivágtam a fogyókúrának, úgy éreztem, hogy egyedül nem megy, a barátaim ajánlottak egy receptúrát, aminek segítségével eddig 15 kilótól szabadultam meg. Van benne egy Ázsiában is honos kaktuszféle, amit évszázadok óta akkor használtak, ha el akarták nyomni az éhségüket. Nagy segítség, hogy úgy sikerült lefogynom, hogy közben az idegeimet és a környezetemet sem tettem tönkre. Azt vettem észre, hogy ösztönösen ritkábban vagyok éhes, így jóval kevesebbet is eszem – mondta Zsuzsi, aki fantasztikus kapcsolatot ápol a kislányával.

DSC 1467 ret2
Zsuzsi számára a legfontosabb kislánya, Glória

– A mi kapcsolatunk nagyon szoros, együtt is alszunk 3 hónapos kora óta. Mióta velem alszik, átalussza az éjszakát, az volt az első pihentető alvásunk, addig horror volt, fájt a hasa, sírt, mindketten szenvedtünk. Ez a mai napig így van, szorosan összeölelkezve alszunk el, szerelmesen. Amikor látjuk egymást, mindig nagyon örülünk a másiknak. Folyton puszilgatjuk egymást, azon versenyezünk, hogy ki ad több puszit. Nagyon erős kapcsolat a miénk, több mint anya-lánya viszony. Ha nincs olyan dolgom, és megtehetem akkor itthon tartom őt, nem megy oviba. Olyankor egész nap utána pakolok és takarítok, mert az összes sminkemet magára keni, tiszta rúzs minden. A szekrényéből a ruhákat kipakolja, igazi kiscsaj – mesélte Zsuzsi, aki egyedül neveli a kislányát, de édesanyjára mindig számíthat.

– Az édesanyám a második anyukája, őt szereti legjobban utánam, az aranyórát is vele töltötte a születése után. Anyu is rajong érte. Nekem is ilyen kapcsolatom volt a nagymamámmal, mindig azt mondtam, hogy két anyukám van. Glória nevelésénél, arra is törekszem, hogy megmaradjon a tisztelet, de a barátság is, hogy mindig őszintén tudjunk beszélni. Egyszerre vagyok szigorú és engedékeny is, nagyon nehéz megtalálni a helyes utat – tette hozzá az énekesnő.