Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Veszteséges volt a Fekete Vonat bulija, nem lépnek fel a Budapest Parkban sem

L.L. Junior azt írta, nem tudnak több koncertet bevállalni.

– Kedves Fekete Vonat-rajongók! Mi is csak nemrég értesültünk arról, hogy legnagyobb szívfájdalmunkra a 2023. május 6-ra meghirdetett koncert rajtunk teljesen kívülálló, személyes okokból mégsem kerül megrendezésre. Nagyon sajnáljuk, mi is elképesztően vártuk ezt a bulit – olvasható a Budapest Park Facebook-oldalán a Fekete Vonat májusra tervezett koncertjének eseményfülénél.

L.L. Junior a mai nap külön poszttal jelentkezett, amiben leírta, nem lesz több Fekete Vonat-koncert a jövőben:

– Ez volt az utolsó közös koncertünk, köszönjük nektek! Úgy gondolom, méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-ai Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre. Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést – fogalmazott.

A rapper köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki a Papp László Arénában rendezett koncertjükön ott volt szombaton: „Bebizonyosodott, hogy a Fekete Vonat nem csak zene, hanem valódi társadalmi erő, ami összehozza az embereket nem, származás, vallás és korosztálytól függetlenül”.

L.L. Junior köszönetet mondott zenésztársainak:

– Meg szeretném köszönni a két társamnak, Fatimának és Beatnek, hogy a gyerekkori bolondozásunkból lett örökzöld, bár a fiókba 20 évre félretett slágerek, ilyen méltó alakot ölthettek aznap este. Aznap este csoda történt. És mindig is hálával, köszönettel fogok emlékezni rá – írta.

Mohamed Fatima a szombati koncertet követően arról írt közösségi oldalán, hogy veszteséges volt a buli: „Elvileg 15 nap és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk”.