Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Dévényi Tibor már megírta a végrendeletét: Szeretnék mindent tisztán itt hagyni

Dévényi Tibor olyan részleteket osztott meg életével kapcsolatban, amiről még soha nem nyilatkozott.


Mindenki Tibi bácsija a napokban, február 11-én ünnepelte a 76. születésnapját. Az évforduló alkalmából készített vele interjút a hot! magazin. Beszélt párjáról, akivel egy évtizede alkotnak egy párt, azonban sokáig nem mondták ki a boldogító igent.
– Tizenhárom esztendeje élünk együtt Beával. Úgy éreztem, hogy rendezni kell a sorainkat. Egy nőnek is nagyobb biztonságérzetet ad a házasság; ez lényegében egy adminisztratív lépés volt. Szerény körülmények között, nagyjából öt perc alatt lezajlott az esemény, mindössze egy fotót készítettünk – mondta a lemezlovas, aki gyermekeivel jó viszonyt ápol annak ellenére is, hogy édesanyjukkal elváltak. Sokszor meglátogatják és bármikor bármilyen ügyben fordulhat hozzájuk.
Annak ellenére, hogy Tibi bácsi közelebb van a nyolcvan, mint a hetvenhez, és jól is érzi magát, nem felejtette el, ennek a számnak azért megvan a maga jelentősége.
– Már úgy vagyok vele, hogy várom a behívót. Nem sürgetem, de felkészülök mindenre. Már régebben elkészítettem a végrendeletemet, szeretnék mindent tisztán itt hagyni. Már nem vagyok nagyon kíváncsi semmire, csak figyelek – nyilatkozta a magazinnak.

Fotó: TV2