Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Dévényi Tibor már megírta a végrendeletét: Szeretnék mindent tisztán itt hagyni

Dévényi Tibor olyan részleteket osztott meg életével kapcsolatban, amiről még soha nem nyilatkozott.


Mindenki Tibi bácsija a napokban, február 11-én ünnepelte a 76. születésnapját. Az évforduló alkalmából készített vele interjút a hot! magazin. Beszélt párjáról, akivel egy évtizede alkotnak egy párt, azonban sokáig nem mondták ki a boldogító igent.
– Tizenhárom esztendeje élünk együtt Beával. Úgy éreztem, hogy rendezni kell a sorainkat. Egy nőnek is nagyobb biztonságérzetet ad a házasság; ez lényegében egy adminisztratív lépés volt. Szerény körülmények között, nagyjából öt perc alatt lezajlott az esemény, mindössze egy fotót készítettünk – mondta a lemezlovas, aki gyermekeivel jó viszonyt ápol annak ellenére is, hogy édesanyjukkal elváltak. Sokszor meglátogatják és bármikor bármilyen ügyben fordulhat hozzájuk.
Annak ellenére, hogy Tibi bácsi közelebb van a nyolcvan, mint a hetvenhez, és jól is érzi magát, nem felejtette el, ennek a számnak azért megvan a maga jelentősége.
– Már úgy vagyok vele, hogy várom a behívót. Nem sürgetem, de felkészülök mindenre. Már régebben elkészítettem a végrendeletemet, szeretnék mindent tisztán itt hagyni. Már nem vagyok nagyon kíváncsi semmire, csak figyelek – nyilatkozta a magazinnak.

Fotó: TV2