Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

85 évesen is kirobbanó formában van a Zenebutik műsorvezetője, Juhász Előd

A napot teniszezéssel indítja, tele van ötletekkel és egy percig sem hagy alább a szakmája iránti szenvedélye.

Elképesztő tempót diktál Juhász Előd, aki fiatalokat megszégyenítő energiával rendelkezik. A Zenebutik legendás műsorvezetője igyekszik mindent megtenni azért, hogy friss és fitt maradjon.
– Reggel hétkor a Városmajorban indítom a napot teniszezéssel. Aztán műsort veszek fel vagy épp a Magyar Zene Háza Aranyalbum beszélgetéseire készülök. Tele vagyok energiával, ötletekkel. Sokkal többel, mint amennyit meg lehet valósítani – mondta a legendás műsorvezető, aki a mai napig imádja a munkáját.
– Nem érzem magam különleges embernek. Szeretem a pályámat, de sose az volt a cél, hogy én tündököljek benne. Én a közvetítő vagyok a műalkotás és a befogadó között – tette hozzá Juhász Előd, aki úgy gondolja, kell néhány dolog ahhoz, hogy az ember ennyi idősen is ilyen testi és lelki egészségnek örvendhessen.
– Egyrészt kell, hogy az emberben meglegyen a szakmája iránti szenvedély. Szeresse, amit csinál és emellett odafigyeljen magára testileg és lelkileg is. Ugyanakkor kell hozzá egy biztos háttér is. Szerencsére ez nekem megadatott, hiszen fantasztikus családom van. Persze, mindenki szakmájában vannak nehézségek. Én csak csináltam azt, amire születtem, örömmel csináltam, alázattal. Ezek szerintem nagyon fontosak – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Juhász Előd.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd