Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Visszavonul Aranyosi Péter

A humorista a jövőben a családjával, barátaival szeretné tölteni az idejét.

Aranyosi Péter bejelentette, hogy a fellépései számát a harmadára csökkenti, a közeljövőben nem láthatnak majd tőle új önálló estet.
– Visszavonulok. Januártól már csökkentett üzemmódban vagyok. Havonta néhány fellépésem azért lesz, de keresni kell. Van közös estem például Dombóvári Pistivel és Csernus Imrével is. Visszavonulás lesz teljes erőből. A családommal, barátaimmal szeretném tölteni az időmet – mondta a Blikknek a standupos. Döntésének hátterében az áll, hogy 2021-ben elkapta a koronavírust, állapota pedig olyan súlyosra fordult, hogy kórházba került.
– Amikor a Covid osztályon, a kórházban fuldokoltam, és majdnem meghaltam, sok mindent átgondoltam. Voltak kisebb-nagyobb fogadalmaim, ezeknek egy részét nem igazán tudom megmagyarázni, miért fogadtam meg. Ilyen például, hogy az anyósomat elviszem Nápolyba. Ezeket a fogadalmakat be is tartom, ha már a Jóisten visszahozott – mondta, majd hozzátette, a hátralévő időt szeretné tartalmasabban tölteni, de komoly tervei is vannak a jövőre nézve.
– Létrehozok egy értelmiségi klubot, ami nálunk lesz a telken két-három hetente, szűk körben. Előadókat fogok hívni: költőt, marketing szakembert, politikust. Olyan embereket, akiktől lehet tanulni – nyilatkozta a lapnak.

Fotó: RTL Klub