Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Visszavonul Aranyosi Péter

A humorista a jövőben a családjával, barátaival szeretné tölteni az idejét.

Aranyosi Péter bejelentette, hogy a fellépései számát a harmadára csökkenti, a közeljövőben nem láthatnak majd tőle új önálló estet.
– Visszavonulok. Januártól már csökkentett üzemmódban vagyok. Havonta néhány fellépésem azért lesz, de keresni kell. Van közös estem például Dombóvári Pistivel és Csernus Imrével is. Visszavonulás lesz teljes erőből. A családommal, barátaimmal szeretném tölteni az időmet – mondta a Blikknek a standupos. Döntésének hátterében az áll, hogy 2021-ben elkapta a koronavírust, állapota pedig olyan súlyosra fordult, hogy kórházba került.
– Amikor a Covid osztályon, a kórházban fuldokoltam, és majdnem meghaltam, sok mindent átgondoltam. Voltak kisebb-nagyobb fogadalmaim, ezeknek egy részét nem igazán tudom megmagyarázni, miért fogadtam meg. Ilyen például, hogy az anyósomat elviszem Nápolyba. Ezeket a fogadalmakat be is tartom, ha már a Jóisten visszahozott – mondta, majd hozzátette, a hátralévő időt szeretné tartalmasabban tölteni, de komoly tervei is vannak a jövőre nézve.
– Létrehozok egy értelmiségi klubot, ami nálunk lesz a telken két-három hetente, szűk körben. Előadókat fogok hívni: költőt, marketing szakembert, politikust. Olyan embereket, akiktől lehet tanulni – nyilatkozta a lapnak.

Fotó: RTL Klub