Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Árpa Attila megdöbbentő kijelentés tett: Cölibátusban élek

Nemrég még a Tinderre is regisztrált, pedig nem akar ismerkedni.

Árpa Attila A Nagy Ő című műsort követően nem találta meg az igazit, regisztrált a Tinderre is, de három nap után tiltották – állítása szerint sokan azt hitték, álprofil van mögötte.
– Ha meglátok egy csinos nőt a közösségi médiában, eszemben sincs ráírni, nem akarok ismerkedni. Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődöm most. Kimondhatjuk, cölibátusban élek – mondta a Borsnak, majd arról is beszélt, mostanában mivel telik az ideje, amikor nem dolgozik.
– Akkor a kislányommal vagyok, sok időt töltünk együtt, ami a világon a legfantasztikusabb dolog. Aztán vannak barátaim, akik évtizedek óta mellettem vannak, esetleg velük bandázom, de leginkább három állandó kapcsolatról tudok beszámolni, ők a Disney az HBO Max és a Netflix. Ismét teljes gőzzel a filmezéssel foglalkozok, színész vagyok, rendezek és forgatókönyveket írok. A filmes szakmámat egyébként sosem hagytam abba, még akkor sem, ha az utóbbi időben egy kereskedelmi televízió két valóságshow-jában is szerepeltem – nyilatkozta a lapnak.