Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Újra apa lesz Kovács Áron, párjával első közös gyereküket várják

A műsorvezető közel az ötvenhez válik háromgyerekes apává.

Kovács Áron tavaly beszélt először 24 éves, nyelvtanárként tevékenykedő párjáról, Zsófival majdnem négy éve vannak együtt. A Best legutóbb megjelent számában megjelent egy interjú a műsorvezetővel, amiben elárulta: 25 évvel fiatalabb menyasszonyával babát várnak. Kovács Áron ezzel háromgyerekes apává válik, ugyanis az első házasságából van két gyereke.
– Nemsokára ötven leszek, és még nem akarom hintaszékben hátradőlve nézni, ahogy nő a fű, ez nem én vagyok. Lehet, hogy amikor majd biciklizni tanítom a legkisebb gyerekemet, akkor az már kicsit nehezebben megy, kicsit szuszogok, de ez nem baj. A két nagyobb gyerekemet mindennél jobban szeretem, és a majdani, harmadik gyerekemet is ugyanezzel a szeretettel és érdeklődéssel veszem majd körbe – nyilatkozta a lapnak.
– A család hitből, szeretetből, álmokból és játékból összegyúrt valóság, egy csoda. Úgyhogy én alig várom, hogy ezt folytathassam, és egy új élettel elkezdjem ugyanezt a munkát. Ezt a játékot, amit a másik két gyerekemnél már megtettem – mondta a műsorvezető.