Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újra apa lesz Kovács Áron, párjával első közös gyereküket várják

A műsorvezető közel az ötvenhez válik háromgyerekes apává.

Kovács Áron tavaly beszélt először 24 éves, nyelvtanárként tevékenykedő párjáról, Zsófival majdnem négy éve vannak együtt. A Best legutóbb megjelent számában megjelent egy interjú a műsorvezetővel, amiben elárulta: 25 évvel fiatalabb menyasszonyával babát várnak. Kovács Áron ezzel háromgyerekes apává válik, ugyanis az első házasságából van két gyereke.
– Nemsokára ötven leszek, és még nem akarom hintaszékben hátradőlve nézni, ahogy nő a fű, ez nem én vagyok. Lehet, hogy amikor majd biciklizni tanítom a legkisebb gyerekemet, akkor az már kicsit nehezebben megy, kicsit szuszogok, de ez nem baj. A két nagyobb gyerekemet mindennél jobban szeretem, és a majdani, harmadik gyerekemet is ugyanezzel a szeretettel és érdeklődéssel veszem majd körbe – nyilatkozta a lapnak.
– A család hitből, szeretetből, álmokból és játékból összegyúrt valóság, egy csoda. Úgyhogy én alig várom, hogy ezt folytathassam, és egy új élettel elkezdjem ugyanezt a munkát. Ezt a játékot, amit a másik két gyerekemnél már megtettem – mondta a műsorvezető.