Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szakított Tóth Andi és Marics Peti

Tóth Andi megszólalt a szakításukról.

Péntek hajnalban egy ismerős nyilatkozott a sajtónak arról, hogy zátonyra futott Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata, méghozzá az énekesnő féltékenykedésének eredményeként.
Tóth Andi nem sokkal később 24 órán át elérhető Instagram-történetében reagált a hírre.
– Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek! Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról, ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, ezzel semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennak a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről, undormány módon – mondta az énekesnő.
– Nyilván, hogyha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljunk szart! Dobáljunk rám szart, mert hát miért is ne! Én nem szeretnék szart dobálni, én is tudnék. De hát ez vagyok én. Tűrök. Kussban – fűzte hozzá Andi.
Tóth Andir és Marics Peti tavaly nyáron vállalták fel hivatalosan is a kapcsolatukat. Az év elején összeköltöztek és közösen fogadtak örökbe egy kutyust.

Fotó: TV2