Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Caramel drasztikus életmódváltásba kezdett: 23 kiló mínusz a cél

Az énekes többször ugrott neki a fogyókúrának. Hába ért el átmenetileg látványos eredményt, mindig visszakúsztak rá a kilók.

Az énekes újra gyakori látogatója lett az edzőtermeknek, és ismét odafigyel arra, hogy mit eszik. Volt egy hosszabb időszak, amikor nem sportolhatott kedve szerint egy fájdalmas egészségügyi probléma miatt.
– Egyszerűen jött a fejemben egy sugallat, hogy most kellene jobban odafigyelnem az egészségemre – árulta el a művész, aki nem is késlekedett, azonnal változtatott az életén, ehhez pedig szakemberek segítségét kérte. Az volt az elsődleges cél, hogy közel 23 kilótól megszabaduljon. Amikor belevágott az életmódváltásba, 102 kiló volt a súlya.
– Én ezt sejtettem, nem voltam meglepve. A családapaszerep, az ismertség, a koncertezés abszolút megnehezíti az életmódváltást. De nemcsak ez, hanem szerintem az egész fogyasztói kultúránk. Szerencsére ha az ember egy kicsit tudatosabb, és a dolgok mögé próbál nézni, akkor sok jó lehetőség van, ami segít ebben – olvashat a Story Sztárdiéta különszámában.