Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Caramel drasztikus életmódváltásba kezdett: 23 kiló mínusz a cél

Az énekes többször ugrott neki a fogyókúrának. Hába ért el átmenetileg látványos eredményt, mindig visszakúsztak rá a kilók.

Az énekes újra gyakori látogatója lett az edzőtermeknek, és ismét odafigyel arra, hogy mit eszik. Volt egy hosszabb időszak, amikor nem sportolhatott kedve szerint egy fájdalmas egészségügyi probléma miatt.
– Egyszerűen jött a fejemben egy sugallat, hogy most kellene jobban odafigyelnem az egészségemre – árulta el a művész, aki nem is késlekedett, azonnal változtatott az életén, ehhez pedig szakemberek segítségét kérte. Az volt az elsődleges cél, hogy közel 23 kilótól megszabaduljon. Amikor belevágott az életmódváltásba, 102 kiló volt a súlya.
– Én ezt sejtettem, nem voltam meglepve. A családapaszerep, az ismertség, a koncertezés abszolút megnehezíti az életmódváltást. De nemcsak ez, hanem szerintem az egész fogyasztói kultúránk. Szerencsére ha az ember egy kicsit tudatosabb, és a dolgok mögé próbál nézni, akkor sok jó lehetőség van, ami segít ebben – olvashat a Story Sztárdiéta különszámában.