Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült, kik lesznek a Párharc szereplő

A TV2 népszerű lealityje, a Párharc május 8-án tér vissza a képernyőre.

Május 8-án visszatér a TV2 népszerű napi reality-je, a Párharc. A legújabb epizódokban hét vakmerő sztárpár vállalkozott arra, hogy harcba szálljon és bizonyítsa, kapcsolata minden próbatételt kiáll és képes a többieket legyőzve elvinni a műsor fődíját. Kozsóra, Somhegyi Krisztiánra, Kósa L. Adolfra, Rácz Gergőre, Kerényi Miklós Mátéra, Mischinger Péterre, Béres Attilára (DR BRS) és párjaikra a Párharcban minden eddiginél nagyobb kihívás vár.
Drámai, izgalmas, feszült és humoros pillanatokban sem lesz hiány a Párharc legújabb epizódjaiban. A május 8-tól képernyőre kerülő új széria olyan komplex feladatok elé állítja a versenyző párosokat, amelyekre nem lehet előre felkészülni. A TV2 népszerű napi realityje idén új helyszínre költözik és még látványosabb, izgalmasabb kihívást jelent a sztárpároknak, akik mindent megtesznek azért, hogy győztesként hagyják el a „harcteret”. Van, aki erején és ügyességén túl a taktikai érzékét is beveti már az első napokban. De hogy mennyire szerencsés a stratégia-alkotás, az a Párharc legújabb epizódjaiból hamarosan kiderül.
A hét sztárpár, aki versenybe száll: Kozsó, zenei producer, előadóművész és párja, Ágica; Rácz Gergő, zenei producer, előadóművész és felesége, Trixi; Somhegyi Krisztián, műugró, az Exatlon Hungary Bajnok csapatának tagja, a Dancing with the Stars döntőse és szépségkirálynő szerelme, Viki; Kósa L. Adolf, üzletember és felesége, Rita; Kerényi Miklós Máté, színművész és színésznő párja, Aisha; Mischinger Péter, az Exatlon Hungary Kihívó csapatának tagja, akit a TV2 nézői a Farm VIP tavalyi adásából is ismerhetnek és szerelme, Juci; Béres Attila, azaz DR BRS, DJ, zenei producer és felesége, Adri.

A Párharc műsorvezetője idén is Stohl András

– Tavaly sem volt hiány izgalmas pillanatokban, de az új széria párosai nagyon bevállalósak voltak a forgatáson, és szó szerint a falon is átmentek egymásért, a győzelemért. Úgy gondolom, lesznek nagy meglepetések. Egy ilyen műsor forgatása azért is izgalmas kaland, mert majdnem egész nap a játékosokkal vagyok, együtt izgulunk, sírunk, nevetünk. Más formátum forgatásakor vagy élő adás során nem töltök ennyi időt a szereplőkkel, nem látok bele így az életükbe, a küzdelmeikbe. Itt ez egy nagyon szerencsés és egyben izgalmas helyzet, ami ad egy kis pluszt a műsornak is – árulta el Stohl András. – Vica és én is nagyon szeretünk játszani, de leginkább győzni. Úgyhogy azt hiszem, ha mi versenyző párosként részt vennénk egy ilyen műsorban, igazán harcos pár lennénk – tette hozzá.
A tavalyi debütáló széria egy-két játékeleme megmaradt ugyan, de a Párharc új helyszínre költözött és eddig nem látott, komplex kihívásokat tartogat a sztárpároknak. A feladatok az idei szériában is hol drámaiak, hol pedig humorosak. A napi küzdelmek után a versenyzők exkluzív környezetben, egy vadonatúj villában pihenhetik ki a fáradalmakat és élvezhetik egymás társaságát. Igaz, nem csak békés pillanatoknak ad majd otthont a Párharc villája, hangos szóváltások és az ármánykodás sem marad el, hiszen mindenki a győzelem dicsőségét és a vele járó fődíjat szeretné, ami egy életre szóló élményt nyújtó egzotikus utazás.

Párharc – új évad május 8-tól hétköznap esténként a Szerencsekerék után a TV2-n!