Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Kiderült, kik lesznek a Párharc szereplő

A TV2 népszerű lealityje, a Párharc május 8-án tér vissza a képernyőre.

Május 8-án visszatér a TV2 népszerű napi reality-je, a Párharc. A legújabb epizódokban hét vakmerő sztárpár vállalkozott arra, hogy harcba szálljon és bizonyítsa, kapcsolata minden próbatételt kiáll és képes a többieket legyőzve elvinni a műsor fődíját. Kozsóra, Somhegyi Krisztiánra, Kósa L. Adolfra, Rácz Gergőre, Kerényi Miklós Mátéra, Mischinger Péterre, Béres Attilára (DR BRS) és párjaikra a Párharcban minden eddiginél nagyobb kihívás vár.
Drámai, izgalmas, feszült és humoros pillanatokban sem lesz hiány a Párharc legújabb epizódjaiban. A május 8-tól képernyőre kerülő új széria olyan komplex feladatok elé állítja a versenyző párosokat, amelyekre nem lehet előre felkészülni. A TV2 népszerű napi realityje idén új helyszínre költözik és még látványosabb, izgalmasabb kihívást jelent a sztárpároknak, akik mindent megtesznek azért, hogy győztesként hagyják el a „harcteret”. Van, aki erején és ügyességén túl a taktikai érzékét is beveti már az első napokban. De hogy mennyire szerencsés a stratégia-alkotás, az a Párharc legújabb epizódjaiból hamarosan kiderül.
A hét sztárpár, aki versenybe száll: Kozsó, zenei producer, előadóművész és párja, Ágica; Rácz Gergő, zenei producer, előadóművész és felesége, Trixi; Somhegyi Krisztián, műugró, az Exatlon Hungary Bajnok csapatának tagja, a Dancing with the Stars döntőse és szépségkirálynő szerelme, Viki; Kósa L. Adolf, üzletember és felesége, Rita; Kerényi Miklós Máté, színművész és színésznő párja, Aisha; Mischinger Péter, az Exatlon Hungary Kihívó csapatának tagja, akit a TV2 nézői a Farm VIP tavalyi adásából is ismerhetnek és szerelme, Juci; Béres Attila, azaz DR BRS, DJ, zenei producer és felesége, Adri.

A Párharc műsorvezetője idén is Stohl András

– Tavaly sem volt hiány izgalmas pillanatokban, de az új széria párosai nagyon bevállalósak voltak a forgatáson, és szó szerint a falon is átmentek egymásért, a győzelemért. Úgy gondolom, lesznek nagy meglepetések. Egy ilyen műsor forgatása azért is izgalmas kaland, mert majdnem egész nap a játékosokkal vagyok, együtt izgulunk, sírunk, nevetünk. Más formátum forgatásakor vagy élő adás során nem töltök ennyi időt a szereplőkkel, nem látok bele így az életükbe, a küzdelmeikbe. Itt ez egy nagyon szerencsés és egyben izgalmas helyzet, ami ad egy kis pluszt a műsornak is – árulta el Stohl András. – Vica és én is nagyon szeretünk játszani, de leginkább győzni. Úgyhogy azt hiszem, ha mi versenyző párosként részt vennénk egy ilyen műsorban, igazán harcos pár lennénk – tette hozzá.
A tavalyi debütáló széria egy-két játékeleme megmaradt ugyan, de a Párharc új helyszínre költözött és eddig nem látott, komplex kihívásokat tartogat a sztárpároknak. A feladatok az idei szériában is hol drámaiak, hol pedig humorosak. A napi küzdelmek után a versenyzők exkluzív környezetben, egy vadonatúj villában pihenhetik ki a fáradalmakat és élvezhetik egymás társaságát. Igaz, nem csak békés pillanatoknak ad majd otthont a Párharc villája, hangos szóváltások és az ármánykodás sem marad el, hiszen mindenki a győzelem dicsőségét és a vele járó fődíjat szeretné, ami egy életre szóló élményt nyújtó egzotikus utazás.

Párharc – új évad május 8-tól hétköznap esténként a Szerencsekerék után a TV2-n!