Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Bejelentette az RTL Klub: ők lesznek a The Voice zsűritagjai

A névsor sokakat meglepett, bár Curtis és Manuel részvételét már korábban lehetett tudni.

Februárban derült ki, hogy az RTL képernyőjére visszatér a The Voice című tehetségkutató, váltva az korábbi években futó X-Faktort. A zsűrit ezúttal coach-oknak hívják majd. A csatorna szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy idén kik lesznek az ítészek:

Miklósa Erika Kossuth-díjas opera-énekesnő,
Trokán Nóra Junior-príma díjas színésznő, aki prózai szerepek mellett musicalekben is főszerepeket játszik,
Curtis többszörös arany- és platinalemezes előadó-dalszerző,
és Manuel, aki négy évvel ezelőtt az X-Faktorban tűnt fel.
– Mi négyen mindannyian más szférából jövünk, más színeket tudunk majd vinni a műsorba, izgatottan várom a közös munkát – nyilatkozta Trokán Nóra.

A Blikk áprilisban már megszellőztette, hogy értesüléseik szerint Curtis, Manuel, Hien és Király Viktor döntenek majd a jelentkezők sorsáról.
Az is kiderült, hogy a műsorvezetői feladatokat Istenes Bence látja majd el.
A The Voice formátumában a zsűritagok úgy választják ki a versenyzőiket, hogy a válogatón még nem látják, csak hallják az énekeseket, ha pedig úgy döntenek, feléjük fordulnak a székükkel, azzal automatikusan továbbjuttatják őket a csapatukba. Abban az esetben, ha több zsűritag is megfordul, a versenyző választhat, kit szeretne közülük mentorának. A válogatókat később párbajkörök, majd élő showk követik. A győztes a hazai tehetségkutatók valaha volt legnagyobb pénznyereményét, 36 millió forintot vihet majd haza.