Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Balesetet szenvedett Zalatnay Cini

Zalatnay Cininek erős fájdalmai vannak, miután balesetet szenvedett lovával, Manócskával.

Az énekesnő és lova már 16 éve elválaszthatatlan egymástól. Cini ezért sem mérges lovára és egyáltalán nem hibáztatja, ugyanis Manócska jelezte neki, hogy kedvetlen, ám ő mégis úgy döntött, hogy lovagol vele egy kicsit.
– Manócska sosem szerette a szőrnyírást, így most, amikor levágtuk a téli szőrzetét, szintén nem volt túl boldog. Amikor végeztünk, úgy gondoltam, hogy jót tesz neki, ha megyünk pár lassú, öreges kört. Ezért felültem a hátára. Léptünk is párat, de az öreglány egy ponton megrázta magát, én pedig lecsúsztam róla, egyenesen egy bálára – mesélte Cini a Borsnak, aki olyan rosszul érkezett a földre, hogy csúnyán megütötte a derekát.
– Már amikor feltápászkodtam, éreztem, hogy valami nem stimmel. Eleve derékfájós vagyok, így nyilván nem tett jót ez az esés. Pár óra után már tudtam, hogy ezt nem úszom meg egy kis pihenéssel, így végül elmentem orvoshoz, ahol kaptam valamilyen speckó gyógyszert és elkezdtünk egy injekciókúrát is, mivel egyetlen fellépésemet sem szeretném lemondani a saját butaságom miatt – mondta az énekesnő, akinek így hétvégi koncertjét fájdalmak között kellett végigcsinálnia.