Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hihetetlen, kikért rajong Liptai Claudia és Pataki Ádám kisfia

Marcit elvarázsolta Balázs Klári és Korda György, amikor személyesen találkozott velük. Azóta csak a slágereiket hallgatja.

Évtizedek óta generációk kedvence Balázs Klári és Korda György, akiknek slágereit az egész ország dúdolja. Éppúgy, mint Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám, akik szintén nagy kedvelői a két előadó munkásságának. Nemrég pedig gyermekük is csatlakozott a rajongótáborhoz.
– Egy fotózásra Marci is velem tartott, ott találkozott Korda Györggyel és Balázs Klárival. Annyira elvarázsolták őt, hogy azóta csak a Reptér és a Lady N című dalokat énekli – mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, akinek franciaországi családi vakációjuk is Kordáék bűvöletében telt.

EK SFM 1


– Ez volt az első olyan családi utazásunk, ami nem strandolós, hanem városnézős volt. Marci rengeteget sétált velünk a kis apró lábaival. Elképesztően büszke vagyok a gyerekeimre, mert érdeklődőek, nyitottak és itt ez még inkább beigazolódott. Nizzától kezdve igyekeztünk mindent bebarangolni a négy nap alatt. Egy kedves videó is készült Monacoban, Marci ugyanis a kaszinó előtt elénekelte a Reptér és a Lady N című dalokat. Azonnal átküldtem Balázs Klárinak, aki egy szívhez szóló kedves üzenetet írt. Fantasztikus, hogy mennyien nőttünk fel a zenéjükön. A szüleim Kordáékat hallgatták, aztán én is. Panka most kezdte el a Reptér miatt, de ez a hagyomány Marcinál is folytatódik a Lady N-nel – árulta el az ’ÉdesKettes’ – ben Liptai Claudia.