Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megszületett Békefi Viki és Ya Ou gyermeke

Új videóklippel üzent Ya Ou és Békefi Viki, hogy megérkezett első közös gyerekük.

A két tehetséges előadó ihletet merített a nagy várakozásokkal teli időszakban és az utolsó hetekben stúdióba ültek, hogy babájukat a számukra legkifejezőbb műfajban, azaz a zenén keresztül köszöntsék. A „Várnak rám” című varázslatos videóklip készítése során még mit sem sejtett Ya Ou, hogy a leggyönyörűbb ajándék éppen saját születésnapján érkezik, így duplán ünnepelhet a család.
Ya Ou és Viki június 9-én végre megpillanthatta a csöppséget, e könnyfakasztó gólyahír apropóján érkezett meg a „Várnak rám” című duettjük új, igazán bensőséges videóklippel.
Sok mindent osztott már meg a sztárpár, többek között, hogy egy gyönyörű kislányt tarthatnak most épp a kezükben, arról viszont ezidáig nem beszéltek, hogy milyen nevet választottak neki. Ez azonban most fényre derül a videóklipben elhelyezett utalással!
– Habár sejtettük, hogy a szülinapomkor már hárman ünnepelhetünk, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy éppen a 32. születésnapomra érkezik. Ez a legnagyobb ajándék, amit valaha kaphattam az élettől – mondta el a friss apuka, Ya Ou. – Szerencsére, minden rendben zajlott, Viki is jól van. Alig vártuk, hogy szétkürtölhessük a világnak, hogy mennyire boldogok és teljesek vagyunk! – mondta az énekes.