Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Bódi Margó vallomása: Édesapám nem kedvelte Gusztit

Az énekesnő szerint ha élne az apja, örülne, hogy tévesen ítélte meg a vejét.

Bódi Margó tinédzser volt, amikor édesapja elhunyt, ám úgy távozott az élők sorából, hogy sosem szívelte választottját, Bódi Gusztit.
– Édesapám nem kedvelte Gusztit, haragudott rá, mert Guszti gitározott, és azt gondolta, soha nem lesz semmije. Azt mondta, ez az ember egy huligán. Tizenöt-tizenhat éves voltam, amikor apu elhunyt, akkor már egy éve Guszti felesége voltam – idézte fel az énekesnő.
– Apám infarktust kapott a vasútállomáson, ahogy ment haza Pestről a fekete vonattal. A Köztisztasági Hivatalnál dolgozott, huszonöt éves munkaviszonya volt. Elegáns emberként ismerték, aki szeretett jól élni, mindig fényes cipőt, szép ruhát hordott. Minden pénteken hazajött, hétfő hajnali négykor ment vissza dolgozni. A nagyecsedi vasútállomáson esett össze, de sajnos mire az orvos odaért, már nem élt. Nem tudtam tőle elbúcsúzni, váratlanul hunyt el – árulta el a lapnak Bódi Margó, és azt is elmondta: hisz benne, hogy ha napjainkban történik meg a baj, az édesapja életét megmenthették volna.
– Gusztinak is volt infarktusa, a mai gyógyszerekkel és módszerekkel már meg lehet menteni az embereket, de sajnos szegény apám negyvenhárom évesen elhunyt. (…) Ha édesapám élne, most biztos nagyon meglepődne, és örülne, hogy amiket Gusztiról gondolt, téves aggodalmak voltak. Néha szoktam álmodni vele; akkor megmutatom neki az otthonunkat, hogy milyen szépen, rendezetten élünk, és hiszek benne, hogy valahonnan lát minket és büszke ránk – fogalmazott az énekesnő.