Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lezárult a belső vizsgálat az ATV-nél Gajdos Tamás ügyében

A műsorvezető a múlt héten nem jelent meg időben a csatorna stúdiójában, hogy levezesse a délutáni Híradót.

Múlthét szerdán Rónai Egonnak kellett beugrania Gajdos Tamás helyére az ATV Híradóba, utóbbi ugyanis nem jelent meg időben a munkahelyén. A csatorna belső vizsgálatot indított, ami a minap lezárult: a műsorvezető pénzbüntetést kapott.
– Gajdos Tamás múlt szerdán késett az élő adásban sugárzásra kerülő Híradóból, a belső vizsgálat pedig megállapította, hogy az elmúlt időszakban és korábban is több alkalommal késve érkezett munkahelyére. Tekintettel arra, hogy élő adásként közzétételre kerülő műsor műsorvezetői feladatainak ellátásáról van szó, ezen esetek veszélyeztették az adásbiztonságot. A Híradó a csatorna egyik legfontosabb műsora, ahol különösen fontos a megbízhatóság és a hitelesség. Az ATV Zrt. a munkavállaló által okozott kár megtérítésére kötelezte Gajdos Tamást. A műsorvezető ezt tudomásul vette és elfogadta a csatorna vezetésének döntését – olvasható az ATV Media1-nek küldött közleményében.
Gajdos egyébként a távollétéről szóló hírek megjelenése után úgy nyilatkozott, hogy az említett adás előtt meghibásodott az autója, így nem volt biztos abban, hogy időben oda tud majd érni a csatorna székházába. Mindezt fél órával a Híradó kezdete előtt jelezte a hírigazgatónak.
A műsorvezetővel korábban egy hasonló mulasztás miatt szerződést bontott az ATV: akkor elfeledkezett arról, hogy egy kollégáját helyettesítve neki kellene vezetnie az aznapi Híradót, és nem jelent meg időben a stúdióban, így a műsor csak késéssel kerülhetett adásba.

Fotó: ATV