Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tóth Vera kiállt húgáért: Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna

Tóth Gabi elnyerte az Év női előadója címet a Petőfi Zenei Díjátadón, ami miatt a támadások kereszttüzébe került.

Nővére, Tóth Vera sem tudta szó nélkül hagyni a húgát ért bántásokat.
– Amit Gabival művel a közvélemény, az átmegy minden határon. Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már verbális bántalmazás fogalmát meríti ki. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna. Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt − mondta a Ripostnak az énekesnő.
– Volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni. Úgy kellett könyörögnöm neki, hogy jöjjön el velem egy budapesti plázába, kicsit kikapcsolódni. Végül beleegyezett, és milyen jól tette! Legalább tízen jöttek oda, ölelgették Gabit, és mondták neki, hogy ne figyeljen a rosszakarókra, ők nagyon szeretik. Két nénike legalább tíz percig simogatta a hátát, és végig arról beszéltek, mennyire szeretik őt és a munkásságát. Most pedig éppen Erdélyben van turnén, sokezer ember előtt lép fel egy-egy állomáson. Mindig mondom neki, hogy ezekre a sikerekre és örömökre koncentráljon, és a zenekarával végzett munkára, amivel hosszú távon művész tud maradni − fűzte hozzá.
Vera azt is hangsúlyozta, pontosan tudja, hogy húga tud idegesítő is lenni, ő is néha fejbe szokta kólintani, de ettől még ő egy szeretettel teli ember, amit senki ne próbáljon elvenni tőle. Szerinte testvére helyesen teszi, hogy olykor reagál a bántásokra és megvédi magát, de talán még célra vezetőbb lenne, ha inkább figyelmen kívül hagyná a negatív megjegyzéseket, és a zenélésre koncentrálna. Kritikusainak azt tanácsolja, menjenek el Tóth Gabi egyik koncertjére, „nézzék meg, milyen a hangulat, milyen átkötő szövegeket mond Gabi, hogy teljesít művészként. Rögtön megváltozna a véleményük róla – mondta a lapnak.