Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Molnár Anikó elárulta, mit kezd az OnlyFans-es millióival

Üzleti tervei nincsenek, de annál inkább van elképzelése, hogy mit kezd bevételével.

Molnár Anikó maga sem gondolta, hogy szó szerint új életet kezdhet hobbijával. Alig fél évvel azután, hogy feltöltötte az első felnőtt tartalmas fotót a világhírű oldalra, beütött az üzlet.
– Az eredeti célom tényleg csak annyi volt, hogy valahogy kikecmeregjek a hitelekből, megalapozzam a nyugdíjas éveimet és könnyebbé tegyem édesanyám és a magam életét – árulta el a Borsnak Molnár Anikó azzal kapcsolatosan, hogy sikeres OnlyFans-oldalt működtet, ahol pénzért nézhetik az emberek erotikus tartalmú bejegyzéseit.
A sminktetováló nem tagadja, szeret pénzt költeni, ennek lehetséges okát abban látja, hogy gyerekként sokat nélkülöztek.
– Élvezem, hogy most épeszű kereteken belül bármit megvehetek és nem kell azon agyalnom, hogy miből pótolom vissza azt a pénzt, amit mondjuk egy drága parfümre költöttem el. Különösebb üzleti befektetésekben nem gondolkodom, mert csapnivaló üzletasszony vagyok, de pár apróság azért szóba jött, amelyek minimális befektetéssel is biztos hasznot hoznak. Amin komolyan elgondolkodtam, az a lakásvásárlás. Van egy hitelmentes családi házam, egy hitelmentes autóm, és arra jutottam, hogy idővel esetleg vennék egy vagy két lakást, amit aztán kiadhatok és ezzel meg is van a fix nyugdíjam – nyilatkozta a lapnak.