Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Pálffy István 13 év szünet után műsorvezetőként tér vissza

Augusztus 21-étől a HírTV Napi Aktuális című politikai-közéleti hírháttér műsorát fogja vezetni.

A HírTV sajtóosztályának közleménye szerint Pálffy István a nyár végén 13 év kihagyás után műsorvezetőként tér vissza a képernyőre.

– A HírTV nem teljesen ismeretlen terep számomra, vendégként eddig is sok vitaműsorban szerepeltem. Most azonban már nem a saját véleményemet mondom majd el a nézőknek, hanem napról napra a hazai közélet jelentős szereplőit, az éppen aktuális témák szakértőit kérdezem. Úgy gondoljuk, hogy a nézők konkrétumokat akarnak megtudni és találkozni szeretnének hozzájuk hasonló gondolkodású emberekkel. Fontosak a hírek, az identitás, a pontosság és az emberek tisztelete. Igazodási pontokra és személyekre egyre inkább szükség lesz. Ezért a HírTV a Napi Aktuális témáit a csatorna nemzeti, magyar érdekek szerinti értékrendje alapján választja, a HírTV újságírói pedig hasonló gondolkodás és szemlélet alapján mutatják be azokat. Konkrétan és közérthetően – mondta új munkahelyéről Pálffy.

A HírTV főszerkesztője, Velkovics Vilmos a közleményben kifejtette: szakmailag és emberileg is megtisztelő feladatként élik meg, hogy egy olyan kivételes televíziós személyiséggel dolgozhatnak majd együtt a csatornánál, mint Pálffy István, akinek felkészültsége, tapasztalata és szakértelme garanciát jelent arra, hogy a HírTV „továbbra is színvonalas és informatív műsorral lássa el a nézőit”.