Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Madonna először adott hírt magáról kórházba kerülése óta

Közösségi oldalán számolt be állapotáról a világsztár.

Súlyos bakteriális fertőzés miatt néhány napig intenzív osztályon kezelték Madonnát. Nem sokkal később az énekesnőt kiengedték a kórházból, otthonában gyógyult. A betegség miatt világkörüli turnéját is el kellett halasztani, ami a következő hetekben kezdődött volna. Most végre maga az énekesnő jelentkezett egy Instagram-oldalán, melyben megköszönte a sok pozitív energiát és imát, valamint a bátorító és gyógyító szavakat.
– Éreztem a felém áradó szeretetet. A gyógyulás útjára léptem, és hihetetlenül hálás vagyok az életemben lévő összes áldásért. Amikor felébredtem a kórházban, az első gondolatom a gyermekeim voltak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra – fogalmazott Madonna, majd hozzátette: azokat az embereket sem szerette volna cserben hagyni, akik az elmúlt időszakban fáradhatatlanul dolgoztak a turné megvalósításán. „Utálok bárkinek is csalódást okozni” – fűzte hozzá.
– Most az egészségemre koncentrálok, és arra, hogy megerősödjek, de biztosíthatlak benneteket, hogy amint tudok, visszatérek hozzátok!
Mint írja, a turnéja észak-amerikai fellépéseit átütemezik, és a tervek szerint októberben kezdődnek majd Európában a koncertek.
– Nem is lehetnék hálásabb a gondoskodásotokért és támogatásotokáért – zárta bejegyzését Madonna, amihez egy szelfit is csatolt, ami a lapozható poszt második kockáján nézhető meg.