Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hatalmas a szerelem: Csuti és barátnője összeköltöztek

Nem vártak sokáig, megismerkedésük után hamar az együttélés mellett döntöttek.

Szabó András Csuti és kedvese, Sudár Bianka tavaly decemberben jöttek össze, néhány hónapja már együtt is laknak.
– A kezdetektől jól rezonálunk egymásra, ezért is döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk, mert minél több időt szeretnénk együtt tölteni. Azt éreztük, hogy nem szeretnénk külön tölteni a szabadidőnket, így a legészszerűbb megoldás az volt, hogy összebútorozunk. Ez egy komoly lépés egy párkapcsolatban, de mi már nagyon hamar tudtuk, hogy a döntésünk helyes, mert azonos az értékrendünk, a gondolkodásunk, és nagyon szerelmesek vagyunk egymásba – nyilatkozta a Blikknek Csuti.
Arról is beszélt, 26 éves barátnőjével teljes az összhang köztük, „de persze mindkettőnknek alkalmazkodni kellett a másikhoz, ahogyan ez az emberek többségével előfordul”.
– Én korábban sokáig éltem egyedül, így vannak rigolyáim, amikre Bius nagyon jól reagál. Nálunk is előfordulnak alapvető helyzetek, amiket másként csinálunk, de nagyon jól alkalmazkodunk egymáshoz. Az apróbb, vitás helyzeteket pedig, amilyenek mindenkinél előfordulnak, humorral és beszélgetéssel kezeljük – mesélte Csuti, aki esetében döntő tényező volt, hogy párja jóban legyen Kulcsár Edinával közös gyerekeivel, az ötéves Medoxszal és a hároméves Ninával.
– Jó a kapcsolatuk, lépésről lépésre haladunk a gyerekek érdekében, hiszen az ő kiegyensúlyozottságuk a legfontosabb mindkettőnk számára. Külön öröm, hogy néhány hónapja velünk él a kiskutyánk, Fradika, aki szintén színt visz a mindennapjainkba, és a gyerekek is imádják. Családtagként kezeljük, Bianka nagyon gondoskodó. Nekem korábban nem volt kutyám, de Bius segít abban, hogy megtanuljam, miként kell nevelni egy kutyust. Persze lefektettük az alapokat: az ágyba nem mehet fel, de néha kivételt teszünk – mondta a vállalkozó.