Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Reviczky Gábor egyedül jár kemoterápiára: ilyen állapotban van most a színész

Reviczky Gábor nehéz időszakon megy keresztül.

Reviczky Gábor néhány hónappal ezelőtt bevallotta, hogy prosztatarákkal küzd, majd nem sokkal később kiderült, hogy áttétek alakultak ki a csontjaiban. A színésznek kemoterápiára kell járnia, valamint egy vérvizsgálaton is át kellett esnie, hogy kiderüljön, milyen állapotban van most.
– Az orvosok azt mondták, az állapotomhoz képest minden rendben van. Az csak hosszas vizsgálatok során fog kiderülni, hogy a kemoterápia hatásos volt-e. Most megnézték a véremben lévő rákos sejtek szintjét, és ha ez a következő vérvételek során csökken, az jelzi a kezelés sikerességét – mondta Reviczky Gábor.
A színész a Blikknek elárulta, hogy hétfőn kapja meg az utolsó kezelését, és nagyjából két órába telik, mire lefolyik neki az infúzió.
– Kétféle szert is kapok, az egyik maga a kemo, másik pedig egy nyugtató, erősítő vitaminos keverék. Van, akit egy-egy kezelés utána a mosdóba is ki kell kísérni, annyira legyengül, de mivel én nem a legerősebb terápiát kapom, ezért egyedül érkezem autóval, és ha végzek, minden gond nélkül haza is vezetek. Kezdetben várni kellett a soromra, akkor sokat beszélgettem a sorstársakkal, de már időpontra járok, így legfeljebb akkor találkozom betegekkel, amikor kimegyek rágyújtani egy cigarettára – mesélte a színész.

Fotó: TV2