Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gianni Annoni: Előre biztosítottam Zitát, hogy akkor is a párom lesz, ha nem sikerül szülővé válnunk

Nehéz úton haladtak végig, mire szülők lehettek.

Rögös út vezetett viszont oda, hogy a feleségével szülővé válhassanak: első fiuk, Gianfranco Máté 2020 augusztusában született, a baba a tizedik lombik alkalmával fogant meg.
Tavaly márciusban a modellnek spontán vetélése volt, amikor a terhessége 10. hetében járt. Az év őszén jelentették be, hogy ismét várandós: Gregorio Ádám idén márciusban jött világra.
– Nehéz úton haladtunk végig Zitával, míg szülők lehettünk, de előre biztosítottam őt, hogy akkor is a párom lesz, ha nem sikerül szülővé válnunk. Példaként a hitet adom át az új generációnak, Zita pedig behozta a lazaságot, hogy a fiúk ne legyenek olyan »kockán« nevelve, mint egykor én. Érezzék, hogy mindig számíthatnak mindkét szülőre. Viszont néha ki kell billenteni őket a komfortzónájukból. A lényeg, amit elültettél bennük, az ott van mélyen, szinte elfeledve, de fiatal felnőttként újra ott fog csengeni a fülükben – mondta Annoni a hot! magazinnak adott interjúban, aki a neveltetéséből fakadóan is igyekszik segíteni a feleségének a ház körüli teendőkben.
Elárulta, bár a nejével az ő életük sem csak „madárcsicsergés”, igyekeznek mindent megbeszélni és megoldani. Hangsúlyozta, nem az a lényeg, hogy egy pár ugyanazt a szeretetnyelvet beszélje, az viszont fontos, hogy megértsék egymás szavait.