Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

70 éves Delhusa Gjon: Jöhetne egy negyedik gyerek, de nem tudom, lenne-e erőm, türelmem hozzá

A zenész szerint egészsége a családbővítést már nem engedné meg.

A Story magazinnak adott interjút Delhusa Gjon és párja, Fanni, akik között 44 év korkülönbség van. Mint azt az énekes meséli a lapnak, sokáig abban a társadalmi elvárásban gondolkodott, hogy a házasság, gyerek mintát kell kövesse egy párkapcsolatban.
– Én is végigmentem ezen az úton, most viszont azt látom, a mai fiatalok közül már sokan másképpen tervezik a jövőt. Lehet, hogy a házasság elavult intézmény, nem tudom, de azt gondolom, az, hogy van egy papír a kezünkben arról, hogy szeretjük egymást, hogy összetartozunk, nem erősebb kötelék, mint a szerelemből, szeretetből vállalt önkéntes szövetség. Hetvenévesen, papírok nélkül is állítom, soha életemben nem voltam még ilyen szerelmes, ilyen boldog, soha nem szeretett senki úgy engem, mint Fanni, soha életemben nem vigyáztam úgy a kapcsolatomra, mint most. Szerelem, mondom, pedig amit egymás iránt érzünk, ami minket Fannival összeköt, az sokkal több ennél – mondta a zenész, aki a gyerekvállalásról így beszélt.
– Az egészségem, a lendületem, a vitalitásom megengedné, hogy a három fiam mellé jöjjön a negyedik gyerek is, de őszintén megmondom, félek tőle. Nem tudom, lenne-e még erőm, türelmem hozzá. Azt tapasztalom az unokámnál, hogy három-négy órát szívesen játszom vele, de utána elég, megyek a dolgomra – fűzte hozzá.
Fanni arról beszélt a magazinnak, szerelme sokszor mondja neki, hagyja a munkát, majd ő eltartja, de ő erről másképp vélekedik.
– Nem azért tanultam, hogy háztartásbeli, eltartott nő legyek, nekem fontos az anyagi függetlenségem. Talán így érthető, hogy nem a gyerekvállalás jár a fejemben, hanem a karrierépítés. (…) Nyilván egyszer majd jó lenne egy gyerek, lehet, mire észbe kapok, már késő lesz, de nem kaphat meg mindent az ember” – mondta Delhusa párja.

Fotó: RTL Klub