Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Básti Juli 66 éves lett: Egyre kevesebb van előttem, ez bizony szomorú

„De szerencsére van miért hálásnak lennie” – mondja a színésznő.

Augusztus 10-én ünnepelte 66. születésnapját Básti Juli, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
– Egyre több van a hátam mögött és egyre kevesebb van előttem, ez bizony szomorú, de szerencsére van miért hálásnak lennem. Egészségben, a családommal ünnepelhetek, minden sikerült, amibe fiatalon belevágtam, amit szerettem volna elérni, a sikereket, a családot, a gyerekeket… és még vannak terveim – árulta el a színésznő a Blikk megkeresésére, majd úgy folytatta:
– Egyébként meg nézzük a jó oldalát! Még csak 66 vagyok, 99-ig még van 33 évem, úgyhogy nem búsulok. Persze, a születésnapok nagyon vidámak. A szeretteim évről évre különleges ajándékkal lepnek meg.
Básti Juli szülinapi ünneplése egy hosszú évek óta élő családi hagyomány szerint zajlik: a fiai filmet készítenek, aminek forgatásába a színésznő szeretteit is bevonják.
– Ez mindig olyan jól sikerül, hogy gurulunk a röhögéstől. Hasonlóképpen, egy dalt is énekelnek az előző év hányattatásait megverselve, az sem utolsó mulatság – mondta el a színésznő, aki a lap kérdésre azt is elárulta, milyen a viszonya gyerekei párjaival.
– Szerintem jól csinálom, edzésben vagyok, ha odajutunk, biztos jó anyós leszek. Persze, az első találkozás mindig nehéz. Ez természetes, de igyekszem oldani a lányokkal a kezdeti feszültséget. Bízom a fiaimban, biztos vagyok benne, hogy szeretetre méltó párt választanak majd maguk mellé – árulta el a lapnak.

Fotó: MTVA