Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Istenes Bence: Valaki feljelentett minket, mert állítólag kivágtunk egy fát

Csobot Adél és Istenes Bence vidéken kezd új életet, jelenleg még építkeznek.

Istenes Bence vasárnap töltötte fel legújabb vlogját, amiben az elmúlt egy-másfél hónap felvételeit mutatta meg a Balaton-felvidéken lévő családi házuk építkezéséről. A több mint 17 perces videóból többek között arról is beszélt, hogy valaki feljelentette őket.
– Történnek azért itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság, vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, hogy miért vágtunk ki egy fát meg ki adott erre engedélyt, és akkor mi mondtuk, hogy nem vágtunk ki fát – magyarázta a tévés, majd megmutatta a kertjükben lévő fákat. Úgy folytatta: a hatóság bejelentette, hogy helyszíni szemlére mennek.
– Szóval kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük!
Istenes Bence azt mondta, nem érti azokat az embereket, akik azt figyelik, a szomszédjuk mit csinál.
– Ha valaki építkezne, én biztos nem nézegetném a szomszédban vagy bárhol a településen, ki mit csinál. De mondjuk, hogy észreveszi, hogy kivágnak egy fát, és akkor azt mondja, hogy neki ezt rögtön jelenteni kell. Egyszerűen ez nekem nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg. És akkor észreveszi, veszi a fáradtságot, hogy megírja a levelet, megkeresse, hogy kinek kell írni, elküldi a levelet, állítólag fotókat is készített… Szóval elképesztő! – mondta Bence, aki arról is beszámolt, hogy hamarosan beköltöznek gyönyörű, épülő otthonukba.

Fotó: RTL