Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Visszatér Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András – Indul a Séfek séfe ötödik évada

Hamarosan újra kitárul a Séfek Séfe konyhájának ajtaja.

Szeptember 4-től jön Ördög Nórával, Vomberg Frigyessel, Krausz Gáborral és Wolf Andrással a TV2 gasztro-tehetségkutatójának legújabb évada. Hétköznap esténként ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek majd meggyőzni a 3 profi Séfet, akiknek olyan események sorozatával kell szembenézniük, amely a műsor történetében eddig még soha nem fordult elő… Wolf Andrásék hiába láttak már sok mindent, ez őket is igencsak meglepi majd.

14dd3d20e0735fc2615a121a6a7c5401 600


Hatalmas izgalmak, bizonyítani akarás, drámai pillanatok, különleges alapanyagok, kiskuktaként érkező sztárcsemeték, és a Séfek között is érezhetően feszült helyzetek – többek között ez jellemzi a Séfek Séfe legújabb szériáját. A tét óriási, és a séfjelöltek mindent megtesznek azért, hogy kivívják a 3 profi elismerését.
A válogatók alatt most is futószalagon érkeznek Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, amelyekről fogalmuk sincs ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább. Majd a 3 napos tréningen, izzasztó feladatokkal újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból a végén csupán egy maradhasson.
A Séfek a tréningen idén is igencsak próbára teszik a jelentkezőket, hiszen pontosan tudják, milyen versenyzők kellenek a csapataikba ahhoz, hogy a legkönnyebben eljussanak a döntőbe. A műsorban idén is több százan indulnak, akik között látható lesz többszörös gasztronómiai versenyt nyert séf is. De ismert tiktokkerek, visszatérő versenyzők is harcba szállnak és lesz olyan is, aki a mikrofont cserélné séfkabátra.
A műsorok alatt a kóstolók között érkeznek majd például: a Dancing with the Stars táncosai, szerelmes sztárpárok, vasutasok, balatoni büfések, indiaiak, de Nánási Mici és Venci is ellátogatnak majd barátaikkal együtt az egyik felvételre.

ordogrona


A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bizonyítsanak. A versenyzők 3 fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén pedig kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki nyeri meg a tízmillió forintot és a szakmai továbbképzést Franciaország egyik legnívósabb séfiskolájában.
A Séfek idén is kapnak egy-egy gyönyörűen csillogó aranykést, amellyel második esélyt adhatnak egy olyan versenyzőnek, akinek első főzésével nem sikerült meggyőznie az ítészeket.
Séfek Séfe szeptember 4-től minden hétköznap este 20:00-tól a TV2-n!